343 Industries neemt personeel aan voor toekomstige Halo-game

thumbnail

343 Industries zoekt personeel om aan de nieuwe Halo-game te werken. De toekomstige Halo-game zou ontwikkeld worden met een nieuwe lead level designer, lead gameplay designer, audio director en lead game designer. De nieuwe Halo-games zou draaien op de Unreal Engine, zo lezen we in de beschrijvingen van de vacatures.

De Halo-games zijn een populaire reeks first-person shooter-videospellen die zijn ontwikkeld door Bungie Studios en later 343 Industries. Het eerste spel, “Halo: Combat Evolved”, werd uitgebracht in 2001 voor de Xbox-console en werd al snel een enorm succes vanwege zijn boeiende verhaallijn, innovatieve gameplay en multiplayer-mogelijkheden.

Het verhaal draait om de strijd tussen de mensheid en een buitenaards ras genaamd de Covenant, evenals de dreiging van de parasitaire Flood. De speler neemt de rol aan van de supersoldaat Master Chief, die bekend staat als de laatste van de Spartan-II-soldaten, terwijl hij vecht om de mensheid te redden en de Halo-ringen te beschermen, wapens van immense kracht die de sleutel vormen tot het voorkomen van de vernietiging van het universum.

De Halo-franchise heeft meerdere vervolgen en spin-offs voortgebracht, waaronder Halo 2, Halo 3, Halo 4, Halo 5: Guardians en Halo Infinite. Elk spel heeft zijn eigen unieke verhaal en gameplay-elementen, maar ze behouden allemaal de kenmerkende actievolle gevechten en epische schaal die de serie zo geliefd maken bij fans van over de hele wereld.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx