Cyberpunk thriller Observer: System Redux lanceert vandaag op PlayStation 4 en Xbox One

thumbnail

Bloober Team lanceert met veel enthousiasme Observer: System Redux op PlayStation 4 en Xbox One. Observer: System Redux is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Eigenaren van Observer: System Redux op PlayStation 4 en Xbox One kunnen op elk moment na de aankoop gratis upgraden naar de next-gen versie.

Observer: System Redux kijkt opnieuw naar het verhaal van Observer, met drie nieuwe missies, vernieuwde karaktermodellen, verbeterde mechanics en quality of life features.

De Koch Media fysieke editie van Observer: System Redux komt met de game, een softcover art book en de soundtrack.

Observer: System Redux is de definitieve versie van de bekroonde cyberpunk thriller, herbouwd en verbeterd voor de nieuwe generatie. Jij speelt Daniel Lazarski, een hooggeplaatste onderzoeker in de toekomst, gespeeld door Rutger Hauer, de onlangs overleden icoon van de cyberpunk. Als Observer hack je de geest van verdachten om aanknopingspunten en bewijs te vinden. Alles wat ze voelden, dachten of zich herinneren kan en zal gebruikt worden om je zaak op te lossen.

Het is het jaar 2084. De toekomst is veel somberder dan iemand ooit had kunnen vermoeden. Eerst was er de Nanofage. Een digitale epidemie, waar vele duizenden die hun geest en lichaam wilden laten verbeteren aan stierven. Daarna brak de Oorlog uit, die het Westen en het Oosten vernietigde. Met niemand aan de macht namen de bedrijven het over en vormden ze hun eigen schimmige keizerrijken.

Jij werkt voor één van deze repressieve bedrijven. Je wordt gevreesd en gehaat, want je dringt binnen in de donkerste hoeken van de geest van je slachtoffers. Je sluipt binnen in hun dromen, brengt hun angsten aan het licht en onttrekt alle informatie die je nodig hebt voor je onderzoek. Jij bent een Observer!

System Redux PlayStation 4 en Xbox One Features

Liefhebbers van Observer kunnen dieper in de dystopische realiteit duiken dankzij drie gloednieuwe sidequests. “Errant Signal”, “Her Fearful Symmetry” en “It Runs in the Family” voegen extra diepgang aan het spel toe en laten je nadenken over thema’s van een toekomst die binnenkort wel eens ons verleden zou kunnen zijn.

Bovendien biedt System Redux uitgebreide gameplay met nieuwe spelmechanismen, nieuwe geheimen om te ontdekken, aangepaste stealth, extra neurale ondervragingen en algemene spelverbeteringen dankzij feedback van de Observer-gemeenschap.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx