Cross-Progression komt naar Overwatch 2

thumbnail

Met de lancering van cross-progression kunnen spelers meerdere Overwatch-accounts samenvoegen om progressie en in-game cosmetics mee te nemen naar Overwatch 2 op één enkel profiel. Vanaf 16 augustus zal elke speler met een gekoppelde console-account bij het inloggen gevraagd worden om de accounts die je wilt samenvoegen te identificeren, selecteren en bevestigen. Zodra je akkoord gaat, bereiden we je accounts voor om te worden samengevoegd tijdens de release van Overwatch 2.

Alle spelers hebben een battle.net-account nodig om Overwatch 2 te spelen, ongeacht het platform. De voortgang van gekoppelde console-accounts wordt opgeslagen op je battle.net-account, dat in-game cosmetica en voortgang deelt tussen de gekoppelde accounts.

Er zal één mogelijkheid zijn om console-accounts samen te voegen, dus controleer goed welke accounts je samenvoegt voordat je bevestigt!

We hebben een aantal van jullie vragen voorzien, en we zijn hier om antwoorden te geven over de aankomende account samenvoeging in Overwatch 2, die allemaal te vinden zijn in de FAQ hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx