Bereid je voor op een reis naar Northrend in de Wrath Classic Pre-Patch

thumbnail

Kampioenen van the Horde en the Alliance in Northrend zetten zich alvast schrap voor de strijd tegen de troepen van the Scourge, want op 30 augustus komt de pre-patch voor Wrath of the Lich King Classic online!

De pre-patch brengt nieuwe features met zich mee en introduceert een hoop evenementen die de start van de campagne tegen de Lich King en zijn troepen in de kijker zullen zetten in aanloop naar de lancering op 26 september.

Hieronder staat alvast een tijdlijn met alles waar de spelers naar kunnen uitkijken in de pre-patch:

 • 30 augustus: Pre-patch begint
  • De Wrath Classic-systemen gaan live met herwerkte en opnieuw gebalanceerde personages, een prestatiestelsel, de Inscription-rol en updates voor de landschappen van Stormwind en Orgrimmar.
  • Nieuwe klasse – Death Knights: Spelers zullen tijdens de pre-patch hun eerste Death Knight kunnen creëren en deze zonder beperkingen op niveau krijgen.
   • Extra Deatch Knights die spelers creëren na hun eerste zullen de normale beperkingen volgen. Dit wil zeggen één Death Knight per rijk met minstens één personage van level 55 in dat rijk.
 • 6-13 september: Zombie Plague Evenement
  • Een geheimzinnige aandoening baant zich een weg doorheen de belangrijkste steden en spelers zullen op hun hoede moeten zijn om niet slachtoffer te vallen aan de dodelijk getroffenen.
 • 13 september-lancering: Scourge Invasion Evenementen
  • Op verschillende plekken in Azeroth zullen spelers krachtige beloningen verzamelen door een verdedigingslinie te beheren tegen de aanvallende Necropolis en door de troepen van the Scourge te verslaan op een met kristallen bezaaid slagveld.

Voor nieuwe of ervaren spelers zal het Joyous Journeys 50% bonus experience-evenement doorheen de pre-patch ook voor Death Knights beschikbaar zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx