Cross-play vanaf 6 oktober beschikbaar in Apex Legends

thumbnail

Respawn Entertainment heeft met trots aangekondigd dat de langverwachte cross-play-ondersteuning van Apex Legends volgende week in bèta gaat. Vanaf 6 oktober kunnen PlayStation-, Xbox- en Origin-spelers kiezen voor cross-play of platform-exclusieve servers – waar ze voorheen op zaten – om vervolgens op hun favoriete Legends te jagen, loot te verzamelen in Kings Canyon of World’s Edge, en de Arena met hun vrienden te domineren.

Om de toevoeging van cross-play te vieren, begint het langverwachte in-game evenement van Apex Legends: het Aftermarket Collection Event op dezelfde dag, 6 oktober, en loopt door t/m 20 oktober. Het Aftermarket Collection Event gaat gepaard met een gloednieuwe Flashpoint LTM, waarbij de Energy van spelers wordt hersteld in enorme Flash Point Zones, zodat ze anders op de map moeten gaan navigeren om in leven te blijven. Op het evenement maken ook Caustics’ heirloom en meer exclusieve evenement-items hun debuut.

Voor de nieuwste updates over alles wat met Apex Legends te maken heeft, bezoek je de officiële Twitter-, Instagram– en YouTube-pagina’s of www.playapex.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x