Cross-platform mogelijkheden voor Portal 2 tussen PS3 en PC

thumbnail

Valve heeft na de aankondiging van een PS3-versie van Portal 2 ook bekend gemaakt dat zij cross-platform gaming zullen mogelijk maken tussen de PC- en PlayStation 3-versie van de game. Het gaat om een co-operatieve modus die speelbaar zal zijn met zowel PC- als PS3-gebruikers onder elkaar. Ook Mac-gebruikers zullen aan de gang kunnen met PS3-bezitters. Het Steam netwerk moet dit alles mogelijk maken. Het mooie hieraan is dat hoogstwaarschijnlijk vrijwel elke toekomstige titel van Valve cross-platform zal gaan worden op de PlayStation 3. Valve kennen we natuurlijk ook van Left 4 Dead (PC/Xbox360) en Half-Life 1 en 2 (PC, Orange Box voor de 360 en PS3 (EA)).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hartstikke leuk allemaal, maar worden de PSN ID’s en de PSN vriendenlijst dan gewoon keihard genegeerd en moet ik m’n PSN vrienden waarmee ik Portal 2 wil spelen dan ook allemaal op Steam uit gaan nodigen? Daar bedank ik dan voor.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box