Cross of the Dutchman – Nu beschikbaar op Steam

thumbnail

Na een lange periode van ontwikkeling lanceert het Leeuwarder bedrijf Triangle Studios vandaag de game Cross of the Dutchman, een game met in de hoofdrol “Grutte” Pier Gerlofs Donia, de Friese volkslegende die leefde in de 16e eeuw.

Vanaf nu is Cross of the Dutchman beschikbaar voor avonturiers, geschiedenis fanaten en liefhebbers van actie games. Kruip in de huid van een eenvoudige boer die uitgroeit tot de leider van een leger van verzetsstrijders. De release van de game komt precies 500 jaar na het moment waarop Pier zijn strijd tegen de Saksen is begonnen. De game is beschikbaar op PC, Mac en Linux en kan in verschillende talen worden gespeeld, waaronder in het Fries.

In Cross of the Dutchman ervaren spelers de invasie van de Saksen in Friesland. Pier, een man bekend van zijn formidabele formaat en kracht, raakt verwikkeld in het conflict, waardoor hij de levens van vrienden en familie op het spel zet.

De ontwikkeling van Cross of the Dutchman kent een turbulent verleden. Zo begon Triangle Studios al in 2009 met de ontwikkeling van het spel en heeft het project meerdere grote revisies doorgaan. Triangle Studios is enorm trots dat Cross of the Dutchman nu beschikbaar is voor een wereldwijd publiek!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x