Containment event Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vanaf vandaag speelbaar

thumbnail

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert een tijdelijk PvP-event genaamd Containment dat vanaf vandaag, 3 augustus, tot en met 24 augustus speelbaar is. Het event is geïnspireerd op de aankomende game Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction en introduceert een nieuwe gamemodus genaamd Nest Destruction waarin spelers terechtkomen in een herwerkte versie van de map Consulate, die overgenomen is door de Chimera-parasiet. Ook is Rainbow Six Siege gratis te spelen van 13 tot en met 15 augustus én spelers verdienen tijdens dit weekend twee keer zoveel Battle Pass-punten.

Het event geeft een voorproefje van de wereld van Extraction in Rainbow Six Siege. Een team van REACT-agenten (aanvallers) grijpen in door Nesten te vernietigen. Ze staan echter tegenover een team van Proteans, een dodelijke Archæan-variant die de vorm van REACT Operators (verdedigers) aanneemt en probeert de gedragspatronen te kopiëren met alleen maar maximale snelheid en melee-aanvallen. De verdedigers krijgen meer levenspunten, Aruni’s stoot en Oryx’s speciale vaardigheden, maar hebben geen wapens tot hun beschikking. Aanvallers hebben een standaarduitrusting zonder modificaties en hebben keuze uit een gelimiteerd aantal Operators.

Containment introduceert een nieuwe gamemodus, Nest Destruction, waarin spelers strijden om een Nest. Aanvallers krijgen een tweeledige doelstelling: het nest vernietigen om de laatste doelstelling vrij te spelen en uiteindelijk de ronde te winnen. Verdedigers moeten vertrouwen op hun melee-aanvallen en Oryx’s Ramah Dash om hun tegenstanders te stoppen. De laatste manier om een ronde te winnen is simpel: het gehele vijandelijke team uitschakelen.

Het Containment event introduceert een eigen collectie van 33 unieke items voor Rainbow Six Siege Operators, waaronder IQ, Ace, Blackbeard, Amaru, Aruni, Jäger, Kaid, Mira en Warden. De collectie bevat hoofduitrustingen, uniformen en wapenskins. Alle exclusieve, tijdelijke items van de Operators zijn apart verkrijgbaar als bundel in de shop voor 1.680 R6 credits of via Containment packs voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown. 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx