Commandos: Origins laat trailer zien op GDC

thumbnail

Soldaten, begin aan een missie vanaf het allereerste begin… Kalypso Media en Claymore Game Studios hebben officieel nieuwe videobeelden getoond van Commandos: Origins, de nieuwste in de klassieke real-time stealth-tactiekgameserie. Sluit je aan bij de frontlinies met de iconische personages Jack O’Hara (The Green Beret) en Francis T. Woolridge (The Sniper) terwijl ze de originele Commandos-strijdmacht verzamelen en het team door authentieke historische locaties tijdens de Tweede Wereldoorlog leiden.

Ervaar de intensiteit van diverse kaartscenario’s, van het infiltreren van vijandelijke bases te midden van de ijzige landschappen van het Noordpoolgebied, tot gevechten van dichtbij op een Duitse onderzeeër onder dekking van de nacht, tot het navigeren door het verschroeiende zand van de Afrikaanse woestijn.

Commandos: Origins neemt spelers mee terug naar de Tweede Wereldoorlog, waar de originele personages zich verenigen om het legendarische Commandos-team te vormen. Neem deel aan gevechten van dichtbij met The Green Beret, Jack O’Hara, terwijl de Commando’s hun krachten bundelen om vijandelijke soldaten met brute kracht en berekende efficiëntie uit te schakelen.

Een aangrijpende verhaallijn met meer dan 10 missies vormt de basis voor een spannend avontuur, gevuld met uitdagende missies en tactische stealth-gameplay met een gedetailleerde, gevarieerde en interactieve omgeving die meerdere strategische benaderingen mogelijk maakt. Of je er nu voor kiest om te sluipen, te klimmen, verschillende voertuigen te besturen of stealth-tactieken toe te passen, het pad naar het succes van de missie kun je zelf bepalen.

Commandos: Origins zal vanaf dag één beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor console en pc en op Xbox Series X|S, Windows PC en PlayStation 5 in 2024.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx