Command & Conquer Remastered Collection sluit zich aan bij GeForce NOW

thumbnail

GFN Donderdag brengt verbeterde beeldresolutie in 2.0.43-update, samen met negen andere nieuwe games om te streamen deze week.

Je missie om de week te vieren met geweldige games begint nu! Als je al eens een RTS-game hebt gespeeld, zul je de toevoeging van deze week herkennen, Command & Conquer Remastered Edition, die het RTS-genre definieerde. De collectie voegt toe aan de groeiende bibliotheek van bijna 20 games van EA die beschikbaar zijn om te streamen via GeForce NOW.

De geremasterde collectie bevat de veelgeprezen titels Command & Conquer en Command & Conquer: Red Alert, samen met drie uitbreidingen, herbouwde multiplayer, een gemoderniseerde gebruikersinterface, een map editor functie, bonus footage gallery en meer dan zeven uur geremasterde muziek.

Deze week brengt ook verbeteringen aan de Enhanced mode resolutie-upscaling in de 2.0.43 app-update, evenals negen nieuwe games:

Zoals altijd kunnen RTX 3080-leden tot 4K-resolutie en 60 frames per seconde of 1440p bij 120 FPS afdwingen vanaf de pc- en Mac-apps; of onderweg spelen met mobiele apparaten, inclusief de mogelijkheid om met 120 FPS te streamen op 120Hz Android-telefoons. Ze kunnen ook tegenstanders verslaan met ultralage-latency voor de beste gamesessies.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx