Command & Conquer 4 Tiberian Twilight vanaf 18 maart verkrijgbaar in Europa

thumbnail

Welkom bij het begin van het einde! Electronic Arts Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Command & Conquer4 Tiberian Twilight vanaf 18 maart uitkomt in Europa. Gamers kunnen een totaal nieuwe RTS-gameplay verwachten. In Command & Conquer 4 Tiberian Twilight beleef je het epische en verrassende einde van de Tiberium-saga die al 15 jaar razend populair is. Deze innovatieve RTS levert diepe strategische lagen dankzij de op klassen gebaseerde gameplay, de volledig mobiele basissen en een ervaringssysteem die in alle game-modussen is geïntegreerd.

“In Command & Conquer 4 Tiberian Twilight kunnen fans nu eindelijk het epische einde ervaren van het meeslepende verhaal rond Kane, Nod, GDI en Tiberium”, zegt Mike Glosecki, hoofdproducent van Command & Conquer 4 Tiberian Twilight bij EA Los Angeles. “We kunnen nauwelijks wachten tot iedereen zich in de kenmerkende C&C-actie stort met het nieuwe ervaringssysteem en de nieuwe strategische lagen die we hebben toegevoegd.”

In Command & Conquer 4 Tiberian Twilight beleven gamers de epische strijd tussen GDI (Global Defense Initiative) en de Brotherhood of Nod, met de mysterieuze leider Kane. Command & Conquer 4 Tiberian Twilight bevat een nieuw ervarings- en klasse-systeem. Deze innovaties zijn in alle speltypen geïntegreerd en zorgen voor een totaal nieuwe gameplay die naadloos aansluit op de explosieve ervaring die gamers kennen van Command & Conquer. Ga de strijd alleen aan, vecht met z’n tweeën in het coöp-speltype, of neem het in teams van 5 tegen elkaar op in nieuwe multiplayer-speltype. Hoe je ook speelt, Command & Conquer 4 Tiberian Twilight staat garant voor de mooiste, sociale RTS-ervaring ooit in de Command & Conquer serie.

Command & Conquer 4 Tiberian Twilight wordt ontwikkeld bij EA Los Angeles en komt op 18 maart 2010 uit in Europa voor de PC. In Noord-Amerika is de game vanaf 16 maart 2010 verkrijgbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx