Collector’s Edition Prototype 2 bevestigd

thumbnail

Om de uitbraak van het Blacklight-virus te voorkomen, heeft Radical Entertainment vandaag de PROTOTYPE 2 Blackwatch Collector’s Edition aangekondigd. Activision Publishing, Inc., een volle dochtermaatschappij van Activision Blizzard, Inc. brengt de PROTOTYPE 2 Blackwatch Collector’s Edition op 24 april 2012 in zeer beperkte oplage voor een consumentenadviesprijs van €89.99 op de markt. Daarvoor krijg je het volgende:

• PROTOTYPE 2 RADNET Edition Content
• Gratis PROTOTYPE 2 DLC-pack 1 – Colossal Mayhem
• Officiële PROTOTYPE 2 soundtrack-cd
• Exclusief gebonden boek met PROTOTYPE 2-schetsen
• Digitale strip ‘PROTOTYPE: The Labyrinth’ van Dark Horse
• Waardebon voor 20% korting in de PROTOTYPE Merchandise Store

“Toen het idee voor een collector’s edition van PROTOTYPE 2 ter sprake kwam, wisten we meteen dat we iets speciaals moesten maken voor onze trouwste fans. We willen alle gamers verwennen die de originele game meerdere keren hebben uitgespeeld, die constant ruziën of Mercer of Heller het stoerst is en iedereen die halsreikend uitkijkt naar het moment dat ze zich op PROTOTYPE 2 kunnen storten”, aldus Ken Rosman, studiohoofd van Radical Entertainment. “Daarom bevat de Blackwatch Collector’s Edition niet alleen de onlangs aangekondigde RADNET-content, maar ook het eerste betaalde DLC-pack Colossal Mayhem dat in mei uitkomt en een downloadcode voor de derde en laatste PROTOTYPE 2-strip van Dark Horse genaamd The Labyrinth. Ook krijg je de soundtrack en een schetsenboek van de game, en 20% korting in de PROTOTYPE-winkel, waar je allerlei PROTOTYPE 2-gerelateerde spullen kunt kopen. Kortom, alles wat een echte P2-fan zich kan wensen!”

PROTOTYPE 2 is het vervolg op het succesvolle open-world/actiegame van 2009 van Radical Entertainment en gaat verder waar de eerste PROTOTYPE-game ophield. Ook in deze game kruip je in de huid van het ultieme wapen: jij bent Sgt. James Heller, de gloednieuwe en besmette held van de game, die zich met zijn wapens een bloederige weg baant door het niemandsland van New York Zero. Hij maakt hierbij gebruik van unieke bewegingen, terwijl spelers een enorm arsenaal aanleggen van dodelijke biologische wapens en extra vaardigheden tijdens het afslachten van tegenstanders om het ultieme doel te voltooien: het vermoorden van Alex Mercer!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx