Cole zal redesign krijgen in inFamous 2

thumbnail

De PlayStationInformer heeft de eerste informatie opgevangen omtrent de nieuwe inFamous game die Sony aan zal gaan kondigen op waarschijnlijk de aankomende E3-beurs. Het spel zal zich gaan richten op een nieuwe locatie: New Marais, New Orleans. Het gaat om een fictieve stad zoals New York een fictieve stad was in GTA IV. Cole McGrath, de hoofdrolspeler in deel 1, zal ditmaal jonger zijn, en ontvangt een redesign en een nieuwe stem.

Het nieuwe karakter is volgens de ontwikkelaar een stuk interessanter en heeft wat weg van een extreme sport ster, zoals Travis Pastrana. De elektriciteit zal weer een belangrijke rol spelen maar Cole zal ook nieuwe abilities krijgen. Ook melee wapens zullen aanwezig zijn.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deel 1 nooit gespeeld heb, maar wel de demo en die was erg vet:D

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

@ gast #6. nee zeke helpt met je mee en blijft je vriend. hij ziet er nu ook cooler uit met een soort van elvis kapsel en een vette tattoo op zijn arm.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

vet heb best wel weer zin in infamous 2. en inderdaad het zou best kunnen dat john de badguy is of het is seke die cole verraden heeft.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Zo erg is dat toch ook niet, misschien gaat deze personage wel heel wat toffer worden. We zullen het wel zien;)

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Als de originele stemacteur niet meer wil, dan moet je natuurlijk wel wat anders doen. Veel keuze heb je dan niet.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

@ gast 1: de originele stemacteur wou niet meer verder met deel 2. en mensen zouden het vast raar vinden om de originele cole te zijn met een totaal andere stem. mss daarom het redesign van cole. ik weet wie mss het beest is. het beest is kaal, en heeft brute superkrachten.. de meeste denken dat dit evil cole was.. maar ik denk dat het is jhon. nadat hij door de neurobol werd opgezogen werd. verdween hij in het niets. jhon is kaal. en de neurobol heeft krachten. zo kreeg cole zijn krachten. dus zo word jhon het beest! het… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

euhm gta 4 stad is niet fictief alleen de namen van gebouwen

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

ik vind dit echt vet gay. De stemacteur en de characterdesign van deel 1 waren juist twee dingen die het personage in deel 1 zo veet maakte. Maarja we zullen zien wat het wordt.


Naar boven
8
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x