Codemasters onthult episch avontuur met première Rise of the Argonauts

thumbnail

Met de CGI trailer video onthult Codemasters een episch verhaal over heldendaden, brute strijd en verloren liefde. Rise of the Argonauts is de nieuwe epische actie RPG van Liquid Entertainment die voor dit najaar gepland staat om uit te komen op de Xbox 360, PLAYSTATION 3 en Games For Windows. De trailer, dis is opgebouwd uit gerenderd materiaal van in-game beelden, is vanaf nu beschikbaar via de nieuwe website van de game op www.rise-of-the-argonauts.com.

Geïnspireerd door de meest befaamde Griekse mythen en legendes biedt Rise of the Argonauts spelers de mogelijkheid om een heldenbestaan te ervaren, heldendaden uit te voeren en een nalatenschap te creëren. Met een specifieke mengeling van epische verhaalvertelling en brute real-time gevechten worden gamers ondergedompeld in een verhaal vol van verloren liefde en een missie voor persoonlijke wraak in een wereld van goden, koningen en ontzagwekkende mythische dieren.

Om zijn geliefde, maar helaas ook dode, vrouw te doen herleven, gaan Jason en zijn groep vertrouwelingen (de Argonauten) op zoek naar het Gulden Vlies. Hiertoe doorkruisen zij de uitgestrekte Egeische Zee, een dynamische wereld vol zinnelijke eilanden, glanzende steden, weelderige wildernissen en diepe wouden. Als Jason reizen spelers in een prachtige totstandkoming van het oude Griekenland, waarbij hun keuzes de goden aanzetten tot wraak of gunst, al doende het verhaal gestalte gevend, de resultaten van quest veranderend en nieuwe verhaallijnen openstellend.

“We willen dat spellers complete ondergedompeld worden in Jason’s epische avontuur. Ze moeten zich echt Jason voelen, hij moet voor hen een tastbaar personage worden waar ze zich mee kunnen identificeren,” legt Ed Del Castillo, President van ontwikkelaar Liquid Entertainment uit. “We brengen een ware revolutie binnen de actie RPG wereld op gang door ons soepele en stimulerende combat systeem, waarbij we dankbaar gebruik maken van de rijke verhalen en diepgaande karakters uit de klassieke literatuur. Daarnaast hebben we de storende health bars en stop/start menu’s verwijderd, zodat spelers visueel en emotioneel sterker geabsorbeerd worden door de game wereld. Het resultaat is een RPG-belevenis die veel meer fascineert, boeit en uiteindelijk, vermaakt.

Rise of the Argonauts’ intuïtieve real-time gevechten bieden naadloze en spectaculaire veldslagen en worden niet onderbroken door hinderlijke menusystemen, zo kenmerkend voor dit genre. Jason, als een ware wapenmeester, heeft vier wapens continu tot zijn beschikking, die hij gedurende het spel kan upgraden. Middenin het gevecht kan de speler met een druk op de knop wisselen tussen een schild, strijdhamer, zwaard of lans. Zo kunnen spelers overweldigende en dodelijke combo’s aan elkaar knopen, vijanden dodend in een waas van koud staal en karmozijnrood bloed .

Rise of the Argonauts, dit najaar beschikbaar op Xbox 360, PLAYSTATION 3 en Games For Windows, vermengt uitgebreid onderzoek, verregaande quests en gladiatorachtige gevechten met een verhaal vol tijdloze motieven als liefde en wraak.
Voor een inleiding in het oude Griekenland en om de nieuwe trailer te bekijken, surf je naar de nieuwe website www.rise-of-the-argonauts.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx