Codemasters Online onthult Deel II, Boek 7 Leaves of Lórien

thumbnail

Codemasters Online en Turbine maken bekend dat Boek 7: Leaves of Lórien nu beschikbaar is voor de abonnees van The Lord of the Rings Online: Mines of Moria (LOTRO), de beste MMORPG van 2008. Boek 7: Leaves of Lórien is op 17 maart 2009 beschikbaar voor abonnees van The Lord of the Rings Online in Noord-Amerika. Snel na deze datum gaat Leaves of Lórien ook in Europa online. Boek 7 is de laatste update die Turbine uitbrengt in de reeks afleveringen van LOTRO Deel II en het epische verhaal is nu inclusief een nieuwe 12-speler raid, belangrijke verbeteringen van de gameplay, het Spring Festival en toegang tot het volledige gebied van Lothlórien.

“De lancering van onze eerste uitbreiding, Mines of Moria was een groot succes en heeft de game definitief tot een van de belangrijkste MMO’s ter wereld gemaakt,” aldus Jeffrey Steefel, Executive Producer van The Lord of the Rings Online. “Al bijna twee jaar is LOTRO één van de snelst groeiende games binnen de branche en met Boek 7 breiden we de epische wereld verder uit door nog meer van Lothlórien, de legendarische thuisbasis van Galadriel en de elfen, prijs te geven. Daarnaast introduceren we nieuwe tools en hebben we verbeteringen doorgevoerd die zijn gebaseerd op feedback van de spelers, inclusief een nieuwe quest-handleiding en een verbeterde spelerservaring.”

Nieuwe functies in Boek 7: Leaves Of Lórien:

– De epische reis gaat verder – In Boek 7, de eerste update van Deel II, krijgt de unieke manier waarop de verhalen in LOTRO’s vorm krijgen een impuls door de introductie van een nieuwe groep, de schuwe elfen van Lothlórien. Spelers moeten het vertrouwen van deze elfen zien te winnen voor ze hun avontuur kunnen vervolgen. Na de elfen gunstig te hebben gestemd, worden de spelers herenigd met de Fellowship en starten zij een aantal quests om de Orcs binnen Moria uit te roeien. Dit eindigt in een klimatologische oorlog tegen de strijdkrachten van Mazog en een audiëntie bij Celeborn en Lady Galadriel in het koninkrijk Lothlórien.

– Nieuwe 12-speler Raid – Boek 7 introduceert Strange Happenings, een nieuwe quest die diep in de waterwerken van Moria begint. Spelers moeten samen een mysterie ontrafelen rond een onlangs onthuld schandaal rond de bronnen in Moria en een heftige strijd aangaan met een kolossale nieuwe bedreiging voor Midden-Aarde.

– Nieuwe gameplay-verbeteringen – LOTRO gaat door met het verder verbeteren van de bekroonde spelervaring. Zo zijn nieuwe dagelijkse solo-quests voor crafters toegevoegd die niet alleen nuttig maar ook nog erg leuk zijn en heeft de gameplay voor dwergen, elfen en mensen een nieuw jasje gekregen. Boek 7 introduceert ook de nieuwe quest-handleiding en een nieuwe set functies die speciaal zijn ontworpen om gemakkelijker door Midden-Aarde te navigeren. Daarnaast zorgen nieuwe quest-locaties op zowel de mini-kaart als de hoofdkaart voor extra speelplezier. De quest-handleiding start met een introductie van Boek 7.

– Vier het Spring Festival! – Midden-Aarde beleeft eind maart weer het Spring Festival. De wereld is een groot feest wanneer de vrije mensen van Midden-Aarde het lenteseizoen verwelkomen met speciale versieringen, feestelijke kostuums en spannende quests inclusief een uitdagend nieuw doolhof.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx