Codemasters & 12Game.Com presenteren Boothbabe Awardstijdens Gameplay

thumbnail

Dit jaar vindt tijdens Gameplay voor het eerst de uitreiking van de “Boothbabe of the year Award” plaats, georganiseerd door 12Game.Com en Codemasters. Gamers kunnen stemmen op hun favoriete ‘boothbabe’ op www.boothbabe.nl. Daarmee maken ze kans op veel en grote prijzen.

Van vrijdag 23 t/m zondag 25 vindt het grootste indoor game-event in de Benelux plaats. In twee hallen van de jaarbeurs in Utrecht kunnen gamers hun hart ophalen op Gameplay. Naast de honderden nieuwe games, coole podiumacts en veel goodies gaan gamers ook naar Gameplay voor de zogenaamde boothbabes: mooie meiden die een game promoten. Op het internet zijn boothbabes erg populair en zijn er duizenden fansites, speciale Youtube kanalen en zelfs een eigen Hyve te vinden over dit populaire fenomeen.

Om tegemoet te komen aan de gamers wordt er dit voor het eerst een officiële Boothbabe Award uitreiking georganiseerd door 12Game.Com en Codemasters. Als apotheose van Gameplay vindt er een spetterende act plaats op zondag 25 november op het hoofdpodium in de Jaarbeurshal. Onder muzikale begeleiding van bekende Trance DJ Johan Gielen reiken TMF celeb en Gameking ‘Skate’ en het Australische supermodel Siobhan Parekh de awards uit. Siobhan Parekh is speciaal voor de gelegenheid uit Australië overgekomen en wordt door velen gezien als de boothbabe aller boothbabes. Zij staat model voor een van de hoofdkarakters in de nieuwe Codemasters’ computergame Fury (www.unleashthefury.com).

Op www.boothbabe.nl kunnen gamers foto’s bekijken van hun favoriete boothbabe, hun stem laten gelden, reageren, zelf boothbabes uploaden, gamecredits verdienen en deze verzilveren bij 12Game.Com. Daarmee maken ze bovendien kans op tientallen prijzen, in totaal ter waarde van ruim € 15.000.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx