Civilization VI – New Frontier Pass: Portugal Pack lanceert op 25 maart

thumbnail

Vandaag hebben we aangekondigd dat het vijfde en laatste DLC-pakket in de Civilization VI – New Frontier Pass, genaamd Portugal Pack, op donderdag 25 maart wordt gelanceerd. Het Portugal Pack is beschikbaar voor iedereen die de Civilization VI – New Frontier Pass bezit of kan afzonderlijk worden aangeschaft voor €4,99. Bekijk hier de developer update video hier.

Het Portugal Pack bevat een nieuwe leider en civilization, de nieuwe optionele gamemodus Zombie Defense, de Torre de Belém en de Etemenanki als twee nieuwe World Wonders en een nieuwe Wetlands map script.

In Zombie Defense komen de doden weer tot leven en vormen een steeds grotere bedreiging voor de civilizations. Iedere unit die tijdens een gevecht wordt gedood krijgt de kans om van het slagveld te herrijzen als roofzuchtige Zombie die de dichtstbijzijnde non-Zombie zal achtervolgen en aanvallen. De non-Zombie-units die dit niet overleven en succesvol worden vermoord zullen zelf ook als Zombie terugkeren. Nieuwe valstrik- en barricade-verbeteringen brengen schade aan vijandige units die erdoorheen of erlangs komen. Deze kunnen worden gebouwd wd op grond die je bezit of op neutral territory. Daarnaast kunnen spelers twee city projects bouwen die ze in staat stelt om tijdelijk Zombies te beheersen die zich binnen hun stadsgrenzen bevinden. Hiermee kunnen de Zombies worden aangestuurd om vijandige units aan te vallen of om ze de stad te doen verlaten. Een andere optie is de “Zombie Defense” spionage operatie waarmee je kunt proberen Zombies te laten spawnen op bewerkte tegels in de stad van een andere speler.

In de aanloop naar de lancering delen we een First Look-video van de leiders van Portugal. Blijf op de hoogte over Civilization VI via Twitter, YouTube en Facebook.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box