Civilization VI – New Frontier Pass: Babylon Pack is vanaf nu beschikbaar

thumbnail

Het vierde DLC-pakket in de Civilization VI – New Frontier Pass, het Babylon Pack, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Windows-pc, Mac en Linux! Hieronder staan de belangrijkste features en hier bekijk je een speciale First Look-video.

FEATURES
Het pakket bevat de Babylon-beschaving met leider Hammurabi, de unieke Sabum Kibittum unit en het unieke Palgum-bouwwerk.

Civ Unique Ability: De “Enuma Anu Enlil” ability laat Eurekas voorzien in alle Science om de technology te voltooien maar vermindert ook het aantal Science dat per beurt gegenereerd wordt.

Leader Unique Ability: Hammurabis “Ninu Ilu Sirum” ability bouwt in ieder speciality district gratis het bouwwerk met de laagste productiekosten wanneer in dit district voor het eerst gebouwd wordt. Deze ability voorziet iedere keer dat ieder ander district wordt gebouwd ook in een bonus Envoy. Dit geldt niet voor de Government Plaza.
Unique Unit: In Babylon staat de unieke Sabum Kibittum-unit centraal. Deze Ancient Era melee unit heeft een verhoogde Combat Strength tegen Heavy en Light Cavalry units en heeft daarnaast bijkomende Movement en Sight.

Unique Building: Het Palgum vervangt de Watermill. Het wordt ontgrendeld door de Irrigation Technology en biedt extra Production en Housing. Daarnaast verhoogt het de Food die door alle Freshwater tiles wordt gegenereerd, maar het is wel een vereiste dat de stad naast een rivier ligt.
Nieuwe Heroes and Legends-modus
Het Babylon Pack introduceert ook de nieuwe Heroes and Legends-spelmodus, een optionele modus waarin legendarische figuren uit ‘s werelds grootste culturele tradities centraal staan als speelbare eenheden.

Werf legendarische karakters voor jouw vlag en til je voorspoed, vooruitgang en militaire macht naar een hoger niveau.Nieuwe Heroes kunnen worden ontdekt door de Heroic Tales City Project of door verkenningstochten en city-state diplomatie.
Iedere Hero heeft een of meerdere unieke abilities gebaseerd op hun historische en/of mythische daden.

Verweef feiten met mythes om voor jouw civilization nieuwe verhalen, overwinningen en legendes te creëren.Heroes hebben een beperkte levensduur en zullen na een bepaald aantal beurten op een natuurlijke manier verdwijnen. Door Faith te spenderen kun je ze echter weer in leven roepen.
De eerste keer dat een Hero dood gaat of verdwijnt laat hij twee Heroic Relic Great Works achter: een Epic en een Symbolic object. Deze relics staan je civilization voor de rest van de game bij. Monuments kunnen deze objecten tentoonstellen in twee nieuwe Heroic Relic slots.

Extra content:
24 nieuwe Great People – waaronder de dichter Rumi (Writer), de cultureel antropoloog Margaret Mead (Scientist), en de Egyptische architect Imhotep (Engineer).
6 nieuwe City-States – één van ieder type: Cultural, Industrial, Militaristic, Religious, Scientific en Trade.

2 unieke Improvements die door de nieuwe City-States kunnen worden ontgrendeld:De Mahavihara wordt gebouwd door de Nalanda city-state en biedt bijkomende Science en Housing. Daarnaast geeft het bonus Faith voor ieder aangrenzend Holy Site-district en bonus Science voor ieder aangrenzend Campus-district. De Mahavihara ontgrendelt een willekeurige Technology wanneer deze voor het eerst gebouwd wordt. Deze Improvement moet op vlak land gebouwd worden en kan niet grenzen aan een andere Mahavihara.
De Trading Dome wordt gebouwd door de Samarkand city-state en biedt extra bonus Gold voor iedere aangrenzende luxury resource. International Trade Routes die vertrekken vanuit steden met Trading Domes genereren meer Gold voor iedere dome. Deze Improvement kan niet grenzen aan een andere Trading Dome.

Het Babylon Pack is de vierde van verschillende tweemaandelijkse DLC’s die naar Civilization VI komen als onderdeel van de Civilization VI – New Frontier Pass, die acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders, zes nieuwe game-modi en meer toevoegt aan de veelgeprezen strategie-game. De Civilization VI – New Frontier Pass kost € 39,99; Babylon Pack is beschikbaar als losse aankoop voor € 8,99. Assets zijn beschikbaar op de 2K Newsroom.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x