Card Shark maakt op 2 juni alle beloftes waar

thumbnail

Ace-in-the-hole ontwikkelaar Nerial (Reigns) en meer dan hippe uitgever Devolver Digital (Devolver Bootleg) brengen hun 18de-eeuwse Europese verhaal over bedrog, Card Shark, op 2 juni naar pc en Nintendo Switch.

Ondertussen onthullen Doinksoft en de atijd goed voor een spetterende verrassing-uitgever Devolver Digital (Devolver Bootleg) het verbluffende Gunbrella. Dit is een noir-punk actie-avontuur dat zich afspeelt in een wereld die afhankelijk is van een snel afnemende natuurlijke hulpbron. Eigenlijk net zoals in het echte leven, maar dan wel weer met veel meer regenbestendige wapens. Gunbrella zal ergens in 2023 op pc en Nintendo Switch verschijnen.

Spelers stappen in de schoenen van een ruwe houthakker die gewapend met de mysterieuze Gunbrella op zoek is naar wraak. Wist je dat Gunbrella naast schieten ook dient als paraplu? Dat is wel zo handig want de zoektocht wordt zwaar tegengewerkt door geesten, gangsters, politie, sekteleden, en de gevolgen exploitatie door grote bedrijven.

Ga compleet los tijdens side-scrolling gevechten vol actie, terwijl je spannende nieuwe locaties verkent en bizarre personages ondervraagt. Gebruik de Gunbrella om te glijden, slingeren, sprinten en duiken. En vergeet niet om schroot en reserveonderdelen te verzamelen want die je kan inruilen voor verschillende soorten soorten munitie en upgrades. Onderzoek cult-ontvoeringen en bendes, en ontrafel de mysteries van geesten en wangedrochten die opduiken op plaatsen waar bloed vergoten is…

Volg @Nerial en @Doinksoft op Twitter of ga naar cardsharkgame.com en gunbrella.game voor meer informatie over deze twee toffe titels.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box