Apex Legends Mobile vanaf 17 mei beschikbaar voor Android en iOS

thumbnail

Apex Legends Mobile, een gloednieuwe ervaring in het Apex Legends-universum die volledig is ontworpen voor mobiele platforms, is vanaf 17 mei beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Apex Legends Mobile is een standalone-ervaring op basis van de core gameplay waar miljoenen spelers zo van houden, met spannende nieuwe game modes, social systems en features die onderweg gespeeld kunnen worden. De game is gebouwd voor competitieve, mobiele spelers en bevat talloze mobiele features en vernieuwingen.

Krijg een voorproefje van wat The Syndicate in petto heeft voor de Legends in de gloednieuwe, cinematische Apex Legends Mobile-trailer: https://youtu.be/fLVvK46MLRM

Spelers kunnen zich via de onderstaande links vandaag nog pre-registreren en de community helpen met het vrijspelen van exclusieve beloningen die vanaf de release volgende week beschikbaar zijn:

Pre-registreer hier voor Android
Pre-registreer hier voor iOS

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box