Capcom’s Street Fighter’s Ryu, Chun-Li en Akuma nu speelbaar in Brawlhalla

thumbnail

Het antwoord ligt in het heetst van de strijd! Wereldstrijders Ryu, Chun-Li en Akuma van Capcom’s Street Fighter zijn nu beschikbaar in Brawlhalla als Epic Crossovers.

Hun komst is het begin van een in-game evenement met een nieuwe spelmodus genaamd Street Brawl.  Spelers vechten in Street Fighter-stijl met gezondheidsbalken om te zien wie als eerste valt in de 2D-vechteromgeving. Daarnaast is er een nieuw K.O.-Effect met de iconische, op Street Fighter geïnspireerde, K.O.-tekst beschikbaar samen met een nieuw Podium en Satsui no Hado-Emote, waarmee spelers de perfecte afwerking claimen. Er is ook een nieuwe 1v1-kaart op basis van Suzaku Castle toegevoegd, evenals vier nieuwe avatars met Zangief, het Shadaloo-symbool, een Hadoken en een geanimeerde avatar die een kwartcirkel naar voren stoot.

Geniet van de glorie en bewondering van deze Street Fighter Crossovers:

 • Ryu – Epische crossover voor Petra – Ryu probeert altijd de volgende, sterkste tegenstander te vinden om zichzelf te verbeteren. Veel van zijn iconische technieken zijn overgebracht naar Brawlhalla, zoals de Tatsumaki Senpukyaku, Shoryuken en Hadoken.
 • Chun-Li – Epische crossover voor Wu Shang – De sterkste vrouw ter wereld leert haar tegenstanders zeker het een en ander over hoe ze een trap moeten incasseren. Ze brengt haar eigen technieken naar Brawlhalla, zoals de Spinning Bird Kick en Kikosho.
 • Akuma – Epische crossover voor Val – Gefocust op het verslaan van de goden, staat deze Meester van de Vuist klaar om ze echt in stukken te laten spatten. Hij bereikt zijn ultieme kracht met onder meer zijn Tatsumaki Zankukyaku- en Zanku Hadoken-technieken.

Nadat het evenement is afgelopen kunnen alle items nog steeds worden verkregen en gespeeld. Ook de spelmodus en kaart zijn dan nog steeds speelbaar.

Ga voor meer informatie over Brawlhalla naar: brawlhalla.com

Ga voor meer informatie over Ubisoft naar: news.ubisoft.com

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, iOS en Android.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box