Call of Duty: World at War Map Pack 3 verkrijgbaar

thumbnail

De intense strijd raast voort in één van de populairste online multiplayergames, want vandaag kondigen Activision Publishing, inc. en ontwikkelaar Treyarch aan dat Call of Duty: World at War Map Pack 3 nu te downloaden is voor de Xbox 360 en PlayStation3.Call of Duty: World at War Map Pack 3 bevat drie nieuwe kaarten voor meerdere spelers en één nieuwe zombiekaart:

– Battery: ‘Battery’ is een bepantserd eiland met anti-schipgeschut en een zee van mijnen voor de kust. Dit is een middelgrote map gebaseerd op Fort Drum (El Fraile-eiland) in de Fillipijnen. Het fort barst van de schuilplaatsen die garant staan voor een constante stroom man-tot-mangevechten!

– Revolution: In ‘Revolution’ neem je het tegen elkaar op in een grote fabriek langs de kille straten van een Russische stad. Hou je vinger bij de trekker, je geweer geladen en je hoofd laag in dit gebied vol sluipschutters!

– Breach: Verpletter in ‘Breach’ de vijand in de drukke straten rondom de Brandenburger Tor in Berlijn. Alleen de beste soldaten overleven dit hectische slagveld!

– Der Riese (Zombie Factory): De ondode horde komt eraan! Vecht voor je leven in ‘Der Riese’ (de reus), een gloednieuwe zombiemap die zich afspeelt in een geheim Nazi-laboratorium. Hier bevindt zich ook de Pack-A-Punch-machine, een apparaat waarmee je met een druk op de knop wapens kunt upgraden. Gebruik de teleporters om aan de hellehonden te ontkomen en hoop dat het krachtige Wunderwaffe DG-2 verschijnt voor het te laat is. Deze kaart bevat 10 nieuwe Xbox 360-achievements/PS3-trofeeën.

Call of Duty: World at War Map Pack 3 is nu verkrijgbaar op de Xbox LIVE Marketplace voor het Xbox 360-videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft voor 800 Microsoft Points en in de PlayStation Store voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem voor 9,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  der reise is echt vet


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box