Call of Cthulhu vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC

thumbnail

Call of Cthulhu is vandaag beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC! Ter voorbereiding op dit duistere avontuur, staar je naar heldere dromen en het duistere verleden in de Call of Cthulhu Launch Trailer. Met muziek van componist Cristobal Tapia De Veer (bekend van Black Mirror, Utopia en The Girl With All The Gifts ), is deze trailer je laatste blik in de leegte voor je begint aan je onderzoek op het eiland Darkwater.

De officiële adaptatie van de pen & papier RPG van Chaosium, combineert onderzoek gameplay met de ongeëvenaarde verhalen van Lovecraft’s beroemde Cthulhu-mythe. Welke mystieres ontdek jij, als privé-detective Edward Pierce, op het té rustige eiland Darkwater voor de kust van Boston?

Call of Cthulhu werpt je in de rol – een worstelende alcoholist, gemarteld door het verleden, achtervolgd door PTSD en vreemde visies. Pierce is een vastgeroeste onderzoeker met een verlangen om de waarheid te vinden. De vader van de overleden Sarah Hawkins huurt Pierce in om het mysterieuze vuur dat haar huis verwoeste en familie doodde te onderzoeken. Pierce wordt onmiddellijk omringd door wantrouwende bewoners en doodlopende sporen op Darkwater.

Langzamerhand begint zijn wereld te ontrafelen als de realiteit breekt en dromen werkelijkheid worden. Al die tijd bereidt de Grote Dromer zijn ontwaken voor…

Call of Cthulhu is vanaf vandaag fysiek en digitaal beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box