Bundel je krachten tegen de chaos in DC’s Justice League: Cosmic Chaos

thumbnail

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactieve entertainment, onthult met trots de game features en de lanceringsdatum voor DC’s Justice League: Cosmic Chaos. Onder licentie van Warner Bros. Interactive Entertainment in naam van DC, roept Outright Games DC-fans van alle leeftijden op om zich te verenigen tegen de chaos in dit gloednieuwe open wereld actie-avonturenspel. De game is vanaf 10 maart 2023 te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Speel als je favoriete superhelden Batman, Superman of Wonder Woman en neem het op tegen Mr. Mxyzptlk, de oplichter uit de vijfde dimensie, die is gearriveerd om chaos te veroorzaken. Hij is één van de machtigste Super-Villains, met het vermogen om ruimte en tijd te manipuleren en die ook erg van kattenkwaad houdt. Mr. Mxyzptlk heeft Starro the Conqueror opgeroepen om de Justice League bezig te houden terwijl hij de nieuwe zelfbenoemde burgemeester van Happy Harbor wordt.

Eén van de eerste schurken waartegen de Justice League samen gevochten heeft in The Brave and the Bold nr. 28 in 1960, Starro the Conqueror, de geestverruimende alien, richt een ravage aan in de stad. Spelers krijgen missies vol actie te verwerken en moeten hordes vijanden verslaan met de unieke vaardigheden van elke superheld, van Supermans Heat Vision en Super Breath tot Wonder Womans Truth’s Pull, om de vrede te herstellen. Vlieg, lasso en flip door Happy Harbor om puzzels te voltooien en outfits en speciale upgrades vrij te spelen om de DC Super Heroes aan te passen in de kleurrijke open wereld. Spelers kunnen ook samenwerken met de andere Justice League-leden Green Lantern, Cyborg, The Flash en Aquaman, die in de game een gastenrol hebben.

Liefhebbers kunnen samen met vrienden en familie genieten van DC’s Justice League: Cosmic Chaos tijdens de 2-player couch co-op en gezamenlijk spannende en hilarische gameplay meemaken.

Beth Goss, CEO van Outright Games zei: “De samenwerking met DC en Warner Bros. Interactive Entertainment om DC’s Justice League: Cosmic Chaos tot leven te brengen heeft het portfolio van Outright Games een boost gegeven. Fans houden van het perfecte team, de Justice League, en daarom zijn we enthousiast om Mr. Mxyzptlk in het verhaal van deze game op te nemen. Mr. Mxyzptlk zorgt voor een leuk verhaal voor de spelers, omdat hij graag onheil en chaos brengt in Happy Harbor. We wilden een avontuur creëren dat de karaktereigenschappen van onze superschurken benadrukt, de spelers iconische superkrachten laat ervaren en tegelijkertijd een leuke ervaring creëert voor een jonger publiek om kennis te maken met het Justice League-universum.”

DC’s Justice League: Cosmic Chaos is vanaf 10 maart 2023 verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  stuutje1979
  Lid
  201
  1 maand geleden

  Dit lijkt me nou een grappig spel om samen met mijn zoon(tje) te spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx