Bundel je krachten in Pokémon Ranger: Guardian Signs

thumbnail

Bereid je voor op een nieuw, spannend avontuur in dit derde deel van de actierijke Pokémon Ranger-serie. Pokémon Ranger: Guardian Signs voor de Nintendo DS-systemen wordt in Europa gelanceerd op 5 november 2010.

Neem de rol aan van een Pokémon Ranger en gebruik de hulp van je partner Ukulele Pichu om de plaatselijke bevolking en wilde Pokémon te beschermen tegen de kwaadaardige Pokémon Pinchers. Om het land te behoeden voor een duister lot, moet je je krachten bundelen met de legendarische Pokémon en een stokje steken voor de snode plannen van de Pokémon Pinchers!

Je kunt Pokémon vangen en er vriendschap mee sluiten door ze te omcirkelen met de Capture Styler op het touchscreen van de Nintendo DS. Bevriende Pokémon kunnen je tijdens je avontuur goed van dienst zijn, bijvoorbeeld door met hun speciale krachten obstakels op je weg te verwijderen, of door je te helpen nog sterkere Pokémon te vangen. Voor het eerst in de serie kun je Pokémon te hulp roepen door het Ranger Sign op het touchscreen van de Nintendo DS te tekenen. Je kunt je krachten bundelen met veel verschillende Pokémon, waaronder legendarische Pokémon als Raikou, Entei en Suicune.

Als Pokémon Ranger moet je diverse missies voltooien, bijvoorbeeld door een vermiste persoon te vinden, een natuurramp te bestrijden of op een andere spannende manier het land te dienen. Door missies te voltooien zul je steeds meer van het verhaal ontdekken. Elk hoofdstuk in het spel bevat een aantal dynamische opdrachten en puzzels die je moet oplossen met de krachten van je Pokémon. Je kunt bijvoorbeeld een Pokémon van het type Water te hulp roepen om een brand te blussen.

Je kunt met maximaal drie andere Pokémon Rangers samenspelen via de draadloze communicatie van de Nintendo DS. Vanaf 5 november kun je via de Nintendo Wi-Fi Connection tijdelijk ook twee speciale missies downloaden: “Protect the Blue Sphere” en “Deoxys and the Odd Temple”. Als je de speciale missie “Deoxys and the Odd Temple” hebt voltooid door met je vrienden samen te werken via draadloze communicatie, kun je Deoxys sturen naar je exemplaar van Pokémon Diamond Version, Pokémon Pearl Version, Pokémon Platinum Version, Pokémon HeartGold Version of Pokémon SoulSilver Version.

Dus, zet in je agenda alvast een cirkel om 5 november 2010, want op die dag wordt Pokémon Ranger: Guardian Signs in Europa gelanceerd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx