Borderlands 3 krijgt vernieuwde end-game en nieuw seizoensgebonden event

thumbnail

Vanaf vandaag evolueert Mayhem Mode 2.0 de post-campaign gameplay van Borderlands 3, terwijl Revenge of the Cartels spelers nieuwe tijdgebonden activiteiten en loot biedt.

We naderen maximale chaos, Vault Hunters, want vandaag lanceren we twee spannende gratis toevoegingen voor Borderlands 3: Mayhem Mode 2.0 en het seizoensevent Revenge of the Cartels. Het eerste vernieuwt het bestaande Mayhem Mode-systeem volledig met frisse en inventieve nieuwe uitdagingen, terwijl het tweede je een ambitieuze set van tijdgebonden activiteiten biedt, vol met nieuwe gebieden, vijanden en uitrustingen. Bekijk hier de Cartels-trailer voor een voorproefje van wat er in het verschiet ligt!
Voor wie het nog niet wist: Mayhem Mode ontgrendel je wanneer je klaar bent met de Borderlands 3-campaign. Hiermee kan je de moeilijkheidsgraad van het spel opschroeven in ruil voor betere loot. Met de Mayhem 2.0 update wordt die ervaring aanzienlijk gevarieerder, langer en lucratiever.

Om te beginnen zijn er nu meer dan 25 gloednieuwe game-changing modificaties voor Mayhem Mode. Deze variëren van leuke en zelfs behulpzame modifiers, zoals een modus genaamd Galaxy Brain, tot meer uitdagende modificaties zoals Drone Ranger, die Healing Drones spawnt om vijanden te ondersteunen. Elke modifier is beoordeeld als Easy, Medium, Hard of Very Hard en elk van de 10 moeilijkheidsgraden in Mayhem 2.0 maakt gebruik van een specifieke mix van deze classificaties, hoewel de modificaties zelf willekeurig worden geselecteerd vanuit de eerder genoemde moeilijkheidsgraden.

Het is de moeite waard om op te merken dat de statistieken van de wapens die door vijanden gedropt zijn verbeteren als je je een weg omhoog werkt door de Mayhem levels. Ook bestaat er vanaf Mayhem level 6 een kans dat bepaalde bazen één van de acht gloednieuwe Legendary-wapens laten vallen. Daarnaast kan je nu de Mayhem Mode-opties op elk moment aanpassen via een nieuw tabblad in het menu van jouw ECHO-apparaat. Mayhem 2.0 is net zo diep als dat het belonend is, dus voor een volledige uitleg over hoe het allemaal werkt, kan je onze gedetailleerde blog lezen. Assets van Mayhem 2.0 vind je hier.

Dan is er nog de andere helft van de enorme update van vandaag: Revenge of the Cartels! Dit gratis in-game evenement loopt van 23 april tot en met 4 juni en bevat een gloednieuw gebied, nieuwe vijandelijke types, tijdgebonden uitdagingen en natuurlijk tonnen gear om te verzamelen, inclusief nieuwe Legendaries en Anointments.

In zijn verdere studie van de menselijke gewoontes heeft jouw Saurische bemanningslid Maurice zich vermengd met de verkeerde menigte en is hij nu iets verschuldigd aan Joey Ultraviolet, de kingpin van het Eridiumkartel. Om Maurice’s geschubde huid te redden, moet je het gevecht aangaan met Joey en zijn bendes van ondergeschikten in Villa Ultraviolet, een weelderige schuilplaats met uitzicht op een tropisch paradijs.

Tijdens het evenement kunnen er overal in het heelal neongloeiende vijanden van het kartel op de loer liggen. Schakel deze Operatives en hun back-up, die unieke vijanden op Badass-level kunnen bevatten, uit en je zult uiteindelijk de coördinaten van die tropische schuilplaats vrijspelen. Eenmaal daar moet je je een weg banen door hordes Eridium-kartelleden die tot één van de drie verschillende bendes behoren. Elke bende heeft zijn eigen Underbosses en zijn eigen Legendarische loot, dus meerdere bezoeken aan Villa Ultraviolet zijn zeker aan te raden. Maak je geen zorgen, je zult nooit twee keer achter elkaar met dezelfde bende te maken krijgen!

Naast de nieuwe loot van elke bende, introduceert Revenge of the Cartels ook 18 nieuwe tijdgebonden Challenges die je kunt voltooien om cosmetische beloningen te verdienen. Je kan jouw voortgang volgen via het evenemententabblad in jouw ECHO Device menu. Om meer te weten te komen over deze uitdagingen, de beloningen en het evenement in het algemeen, kan je deze blog bekijken. Assets van Revenge of the Cartels kan je hier vinden.

En vergeet niet dat we nog steeds verschillende Borderlands 3 mini-evenementen organiseren, zoals het lopende Co-op Loot Drop evenement, dat nog loopt tot 30 april en Vault Hunters aanmoedigt om samen online te spelen. Om meer te weten te komen hierover en over andere in-game evenementen, volg Borderlands op Twitter en bezoek borderlands.com elke week voor updates! Je kan doorlopend ook altijd een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek door puzzels op te lossen in Borderlands Science.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box