Bol brengt geïnteresseerden van PlayStation 5 op de hoogte van voorraad

thumbnail

Bol.com heeft weer een voorraad van de PlayStation 5 binnen gekregen. Het concern heeft inmiddels ook de mensen die geïnteresseerd zijn in de console op de hoogte gebracht. Op de website kun je de PS5 volgen en een herinnering instellen wanneer de console op voorraad komt. Bol heeft er echter voor gekozen om alleen de mensen die dit hebben ingesteld en een console kunnen krijgen te informeren over het bestellen van een PS5. De andere mensen worden enkel geïnformeerd over het feit dat ze helaas niet gekozen zijn op dit moment en langer moeten wachten. In de mail lezen we het volgende:

We zien dat je op de ”breng mij op de hoogte” knop* hebt geklikt voor de nieuwe PlayStation 5. Helaas is de vraag naar de PlayStation groter dan de voorraad die we van Sony hebben gekregen.

Daarom hebben we ervoor gekozen de groep die als eerste op de ‘’breng mij op de hoogte’’ knop heeft geklikt, vanochtend te informeren over de nieuwe voorraad. Inmiddels zijn we helaas weer door de voorraad heen. We begrijpen dat dit een teleurstelling voor je is maar vinden het belangrijk je hierover te informeren. 

Zodra we weer een nieuwe voorraad aan PlayStations krijgen, laten we dit aan de eerstvolgenden in de wachtrij weten. We snappen dat je benieuwd bent naar je plek in de wachtrij. Helaas kunnen we je hier geen antwoord op geven. Ook de klantenservice heeft hier geen zicht op en kan je geen informatie geven over je plek in de wachtrij. Je kunt erop vertrouwen dat we eerlijk te werk gaan. 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  Weer niet erbij helaas.

  Reiverdemon
  Lid
  358
  1 maand geleden

  “Er waren te veel geïnteresseerde mensen, dus hebben we jullie niet geïnformeerd omdat anders alles te snel uitverkocht was.”
  Hele functie van die knop is om erbij te zijn het moment dat het te koop is…. Lekker weer Bol.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box