Bloodmasque nu verkrijgbaar in de App Store

thumbnail

SQUARE ENIX kondigt trots de game BLOODMASQUE aan. Een vernieuwende Action RPG voor iOS-apparaten. De game is nu verkrijgbaar IN Apple’s App Store voor ˆ5.99.

BLOODMASQUE speelt zich af in een alternatief Parijs, tijdens de negentiende eeuw. Spelers leven in een maatschappij waar vampieren de controle over de mensheid hebben. De Hunters kunnen de camera van hun iOS-apparaten gebruiken om hun gezicht te scannen en te gebruiken voor het hoofdpersonage.

Andere features zijn:

Verfijnde controls: BLOODMASQUE is ontworpen voor een touch screen. Tik op je scherm om een van de verschillende monsters aan te vallen, of swipe om hun aanvallen te ontwijken.

Spectacle: Dankzij de krachtige Unreal Technology kunnen op grote schaal eenheden worden weergegeven en lopen de prachtig getekende omgevingen soepel en met fantastische details. De actie wordt vergezeld door orkestrale muziek, die de spanning naar een hoger niveau tilt.

Customization: Neem een foto of gebruik een oudere om jezelf tegen de vampieren in actie te zien, of gebruik de verschillende gezichts-features, haarstijlen en huidskleuren om zelf een personage te ontwerpen. Voeg vervolgens blije of kwade uitdrukkingen toe om te zien hoe jouw Hunter reageert tijdens de cutscenes en de gevechten.

Comrades-at-arms: Voeg Hunters van andere spelers aan je team toe en vecht samen met de bekende gezichten van je vrienden.

Levensduur: Het spel volledig uitspelen kost je tot wel twintig uur, na het hoofdverhaal zijn er nog meerdere uitdagende combat challenges beschikbaar. Door verschillende optionele in-game aankopen kan de ervaring nog beter worden en krijgen speler nog meer opties.

BLOODMASQUE wordt ondersteund op de volgende iOS-apparaten: iPhone 4S en nieuwer, iPod touch (5e generatie) en nieuwer, en iPad 2 en nieuwer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box