Block N Load in beta gelanceerd

thumbnail

De onlangs aangekondigde online multiplayer action game van Jagex, Block N Load, heeft de gesloten betafase behaald. De titel, in ontwikkeling voor PC en gepland voor de release op Steam begin 2015, heeft verschillende updates en vorderingen ondergaan en is nu klaar voor een playtest voor een beperkt aantal spelers. Keys hiervoor zijn beschikbaar bij verschillende media en partnersites evenals de officiële website: www.blocknload.com.

• Altijd veranderende slagvelden in iedere wedstrijd, terwijl de spelers bouwen en schieten richting vijandelijke posities en geen wedstrijd hetzelfde is.
• Diverse helden bieden en sterke mix van rollen aan voor volledige gevechten, defensieve en ondersteunende teamstrategieën, zodat er een rol is voor alle soorten gamers.
• Iedere game is een mix van intelligente en creatieve tactieken, gecombineerd met de strategische shooter actie, waardoor bouwen en blokken net zo krachtig zijn als kogels en hersenen even belangrijk als shooter kills zijn.

“De interesse voor Block N Load sinds de aankondiging van de game een paar weken geleden is gigantisch. Het is geweldig om nu te kunnen bevestigingen dat we de gesloten beta mijlpaal hebben bereikt,” aldus David Solari, Vice President van Block N Load. “Hiervoor gaan wij een groot deel van de keys rechtstreeks en via partners verdelen en we kijken uit naar de feedback van de spelers als zij te maken krijgen met onze verschillende madcap helden, zoals Docter Eliza, Cogwheel, Sarge en alle andere blockheads.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x