Black Ops III Awakening DLC Xbox en PC

thumbnail

De eerste DLC map pack van de best verkochte game van 2015, Call of Duty: Black Ops III Awakening, is nu beschikbaar op PlayStation 4 en komt 3 maart 2016 uit op Xbox One en PC. Call of Duty: Black Ops III Awakening is een uitgave van Activision Publishing en developer Treyarch.

DLC 1 – Awakening, dit zijn de features.
Skyjacked: Hoog boven Zurich is Skyjacked een moderne versie van de populaire Call of Duty: Black Ops II multiplayer map Hijacked. Dankzij het nieuwe core movement system van Black Ops III heb je als speler nieuwe manieren om de omgeving te ontdekken, terwijl je nog steeds gebruik maakt van de snelle en energieke gameplay die zo bij de oorspronkelijke map hoort en waar fans gek op zijn.

Splash: Je duikt letterlijk in de strijd in de levendige en kleurrijke omgeving van een verlaten waterpark. Er zijn waterglijbanen, een vernield piratenschip en een lui kabbelende rivier. Splash daagt uit tot een open en vloeiende strijd, compleet met talloze mogelijkheden tot onderwater gameplay.

Gauntlet: Met drie unieke omgevingen in één map vol actie is Gauntlet een schoolvoorbeeld van Treyarch’s klassieke mapstructuur als een ‘driebaansweg’. Spelers worden de strijd in geleid via een rommelige jungle, een diepgevroren poolgebied en een regenachtige stadsomgeving.

Rise: Een veelzijdige multiplayer map, dat is wel het minste wat je van Rise kunt zeggen. Hij speelt zich in de besneeuwde buitengebieden van Zurich af op een bouwplaats waar nog volop gewerkt wordt aan een enorme ondergrondse onderzoekscampus van Coalescence. In deze grotere map met verschillende secties zijn telkens andere soorten gameplay mogelijk.

Awakening introduceert ook het eerste chapter van het Call of Duty: Black Ops III’s Zombies DLC avontuur, waarin Der Eisendrache verder gaat waar de The Giant stopte. Het speelt zich tijdens de Tweede Wereldoorlog af in een ijzingwekkend middeleeuws kasteel in Oostenrijk. Als speler ga je met de Origin personages Richtofen, Nicolai, Takeo en Dempsey op een epische reis in vier delen, en zo omspan je het DLC seizoen. Op de plek waar het oude kasteel zich bevindt speelden zich in het verleden afgrijzenwekkende horrortaferelen af en recent zijn er voorraden Element 115 ontdekt. Er staan je als speler meerdere verrassende plotwendingen en andere verrassingen te wachten en intussen proberen je te overleven terwijl de ene na de ander golf Ondoden over je heen spoelt.

De Call of Duty: Black Ops III Awakening DLC Map Pack is verkrijgbaar in de Call of Duty: Black Ops III Season Pass, die alle vier de DLC Map Packs bevat die gepland staan voor dit jaar. Call of Duty: Black Ops III heeft de rating M (van Mature with Blood and Gore, Drug Reference, Intense Violence and Strong Language).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box