Black Desert’s Content Roadmap onthuld Tijdens Heidel Ball Livestream

thumbnail

Dit weekend heeft Pearl Abyss tijdens het jaarlijks terugkerende Heidel Ball community event de aankomende roadmap voor Black Desert Online onthuld. Dit event werd live uitgezonden via Twitch & YouTube. De interactieve showcase introduceerde nieuwe speelbare content in de vorm van “Abyss One: The Magnus”, Black Desert’s derde Atoraxxion co-op dungeon genaamd “Yolunakea”, en “The Land of the Morning Light”, een nieuwe regio die geïnspireerd is door Korea’s Joseondynastie.

Abyss One: The Magnus
The Magnus is een andere wereld die altijd heeft bestaan naast de wereld van Black Desert Online. Dit onzichtbare rijk is niet gebonden door tijd en ruimte, waardoor spelers geheel nieuwe uitdagingen en avonturen kunnen ervaren. In de Magnus kunnen spelers naar speciale ‘Abyss’ gebieden reizen waar er nieuwe missies wachten, elk met een ander thema en unieke verhaallijnen.

Elke Abyss kan bezocht worden via waterputten die zich in de Black Desert bevinden en kan ook gebruikt worden als een nieuw transportsysteem om zodoende tussen verschillende regio’s te reizen. Daarnaast biedt deze update een makkelijkere manier om items te verplaatsen tussen de vele opslaglocaties die het spel rijk is. Spelers die alle The Magnus hoofd quests hebben behaald krijgen een nieuwe “Rabam’s Skill” en “PEN (V) Boss Armor”. Abyss One: The Magnus lanceert wereldwijd op 12 oktober.

Nieuwe Co-Op Dungeon: Atoraxxion: Yolunakea
Black Desert Online’s derde co-op dungeon, Atoraxxion: Yolunakea was aangekondigd. Deze bevindt zich in een oud bos vol ruïnes en zal naast een boeiend verhaal, epische boss fights en uitdagende puzzels bevatten. Spelers zullen uiteindelijk oog in oog staan met “Amarillos”, een eindbaas die in kracht groeit elke keer als hij wordt verslagen. De moeilijkheidsgraad van deze dungeon lijkt veel op die van de voorgaande co-op dungeon “Sycrakea”. De lancering van Atoraxxion: Yolunakea staat gepland voor november.

Nieuwe Regio in Ontwikkeling: The Land of the Morning Light
The Land of the Morning Light is Black Desert Online’s nieuwe regio die momenteel in ontwikkeling is en voor het eerst geteased werd tijdens Heidel Ball. Het nieuwe gebied is zwaar beïnvloed door de Joseondynasty — het laatste koninkrijk van Korea. Dit is vooral te zien aan hoe de gebouwen en vegetatie zijn vormgegeven. Spelers kunnen uitzien naar een spannende verhaallijn vol met Koreaanse mythes en folkore. Daarnaast komt met deze regio update de hoogste level ridder handschoen naar de game.

Elvia’s Realm Parallel World
Elvia’s Realm is een jachtveld in Black Desert Online waar moeilijkere vijanden rondwaren en uitdagende spelregels van kracht zijn. Met de Paralell World update zijn deze gebieden nu makkelijker te bezoeken en zijn nu onafhankelijk te betreden ongeacht voor welke server een speler heeft gekozen. Dit door simpelweg een knop aan te klikken als een speler in de buurt is van een jachtveld. Elvia’s Realm Parallel World zal eerst op 5 oktober in Korea lanceren en zal daarna wereldwijd worden uitgerold.

Naast deze content updates, werden er drie in-game coupon codes onthuld die te claimen zijn voor waardevolle in-game items.

 • MEMO-RIES-TOGE-THER (Geldig sep 24 – dec 6): J’s Hammer of Loyalty, Advice of Valks (+150), 2000 Cron Stones en meer.

HEID-ELBA-LL20-2209 (Geldig sep 28 – dec 6): Secret Scroll of Pure Equilibrium (kan gebruikt worden om een karakter’s level, experience points of inventory te migreren)

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx