Black Desert Online groeit 300% in nieuwe dagelijkse spelersaantallen na content updates

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag aangekondigd dat Black Desert Online een dagelijkse groei heeft laten zien van 300% in dagelijkse nieuwe en terugkerende spelers als het gevolg van content updates en promoties. Hierdoor heeft Black Desert Online de nummer één positie bereikt op Steam binnen de MMORPG categorie.

Het resultaat is te danken aan de combinatie van het globale community evenement “Heidel Ball” dat op 19 juni een half miljoen kijkers trok en de gelijktijdige lancering van de nieuwe Corsair class en speciale “Summer Season Servers” waarin spelers snel een nieuw karakter kunnen levelen. Daarnaast is er op de website een trial beschikbaar waar spelers de game voor de periode van een week gratis kunnen testen.

Sinds haar toevoeging heeft de nieuwe class Corsair van de community veel positieve complimenten gehad vanwege haar levendige karakteristieken en gewaagde achtergrondverhaal. Avonturiers prijzen haar unieke vaardigheden zoals haar snelle bewegingen door water en haar vloedgolf aanvallen.

Daarnaast  stellen de Summer Season servers spelers in staat nieuw aangemaakte karakters snel te levelen en dit jaar is het zelfs eenvoudiger vanwege een  gesimplificeerde questline, Party Monster Zones en het nieuwe “Season Character Transfer System”.

Samen met deze updates zal het Black Desert Online team blijven luisteren naar feedback en zijn best doen om speler suggesties te implementeren in de game. Bezoek de officiële website voor meer informatie over Black Desert Online.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box