De toekomst van Destiny 2 wordt op 24 augustus onthuld

thumbnail

Bungie laat weten dat op 24 augustus de toekomst van Destiny wordt onthuld tijdens de Destiny 2 Showcase. Daarnaast geeft de uitgever een gratis Destiny 2-embleem weg en is er een speciale uitverkoop in de Bungie Store. Tot slot start de Bungie Foundation een nieuwe donatiecampagne waarbij men in-game-items kan verdienen.

Bungie Store Sale
Gisteren was Bungie Day en daarom is er nu tot 50% korting op geselecteerde merchandise. Iedereen die tot 13 juli iets koopt in de Bungie Store krijgt een exclusief Bungie Day 2021-embleem.

Voor alle lore-hongerige Guardians is er een nieuw product: de Destiny Grimoire Anthology Volume IV: The Royal Will. Deze nieuwste toevoeging aan de Grimoire Anthology is vanaf nu te reserveren en ontrafelt het ontstaan en de methodes van twee van Destiny’s machtigste personages: Mara Sov, de Queen van de Awoken en Oryx, de Taking King.

Bezoek de Bungie Store om de volledige uitverkoop en nieuwe producten te bekijken, inclusief nieuwe Community Artist Series-merchandise van artiesten uit de community en meer!

Gratis embleem
Als kleine blijk van dankbaarheid aan de community heeft Bungie een Spicy Ramen-embleem gemaakt dat nu helemaal gratis verkrijgbaar is. In de officiële blogpost op Bungie.net lees je meer over de Bungie Day-activiteiten, inclusief details over hoe je het gratis embleem kunt inwisselen.

Bungie Foundation
De Bungie-community is de drijvende kracht achter al het goede werk dat de Bungie Foundation verricht voor de mensen en wereld om ons heen. Door tussen nu en 20 juli te doneren help je de Bungie Foundation bij het verrichten van liefdadigheidswerk. Doneren kan via deze link en het doel is om op 20 juli $777.000,- opgehaald te hebben. Donateurs kunnen de volgende in-game-items verdienen:

 • $10+: Het 2020 “The Bungie Foundation”-embleem.
 • $25+: Het nieuwe embleem “Circadian Guard”.
 • $50+: De nieuwe exotische “Buoyant Shell” Ghost Shell.
 • $75+: De nieuwe exotische “Tiny Tank” emote.

Solstice of Heroes
Tot slot is het gratis Solstice of Heroes in-game-event nu live! Guardians kunnen naar de European Aerial Zone om eindbazen te verslaan, loot vrij te spelen, hun Solstice armor up te graden en nog meer! Bekijk hier de bijgwerkte perskit.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box