Betreed de Spellslinger’s Saloon in Season 6 van Hearthstone Battlegrounds op 5 december

thumbnail

Het wilde westen bereikt de Battlegrounds Tavern met een geheel nieuw seizoen dat op 5 december begint. Probeer het met drie nieuwe helden, nieuwe spreuken en 32 nieuwe minions voordat de sheriff ze allemaal de stad uit jaagt!

NIEUW MECHANIC: SPELLS

 • Er zijn spells toegevoegd aan Bob’s Tavern! Meer dan 40 spreuken zijn toegevoegd aan de minion pool. Met verschillende kosten en effecten voegen ze een extra laag toe aan de strategieën van Battleground. Als je ze hebt gekocht, blijven ze zo lang als je wilt in je hand en kunnen ze alleen tijdens de Rekruteringsfase worden gebruikt.
 • Spreuken hebben een eigen kaartframe in de Taverne, waarop zowel de kosten als de taferniveau worden weergegeven.
 • Elke keer dat de Tavern wordt vernieuwd, wordt er een spreuk van jouw Tavern Tier of lager in geplaatst.
 • Net als bestaande spreuken in Battlegrounds (zoals Blood Gems en Triple Rewards) kunnen spreuken niet worden verdrievoudigd en worden ze uitgegeven zodra je ze speelt.

VERWELKOM DRIE NIEUWE HELDEN

 • De Tavern zou niet compleet zijn zonder een paar lastige westerse outlaws om de boel op stelten te zetten. Maak kennis met Snake Eyes, die met een zeszijdige dobbelsteen gooit om zoveel mogelijk goud te winnen. Tae’thelan Bloodwatcher, wiens passieve kracht ervoor zorgt dat elke derde spreuk die je in de Tavern koopt nul goud kost. En Doctor Holli’dae, die je op verzoek een willekeurige spreuk geeft. Deze drie bieden genoeg manieren om de nieuwe spreuken uit te proberen! Houd deze onthullingen in de gaten.

NIEUWE MINIONS

 • De minion pool krijgt er 32 nieuwe minions bij, compleet met nieuwe Undead minions die Deathrattle/Reborn effecten triggeren tijdens het rekruteren, en Quillboar waarmee je een spreuk kunt discarden om bonuseffecten te krijgen. Kijk voor meer details over minions op de aankondigingsblog.

ROOTIN’ TOOTIN’ COSMETICA

 • De winkel krijgt een voorproefje van het wilde westen! Schiet je slag met Kingpin Denathrius, de Old Town Jailer, Ravenous Mutanus en nog veel meer. Cosmetica zijn verkrijgbaar in de Battlegrounds Battle Pass Bundle en in de Battlegrounds winkel.

Vergeet niet mee te doen aan het feestelijke Winter Veil-evenement van 12 december tot 2 januari! Kijk voor meer informatie op: hearthstone.blizzard.com/en-us/news/24008696/announcing-battlegrounds-season-6

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx