Bethesda: Skyrim lijkt meer op Fallout 3 dan op Oblivion

thumbnail

Via de PC Gamer heeft Todd Howard van Bethesda gezegd dat de game Elder Sroll V: Skyrim meer lijkt op Fallout dan op Oblivion, althans wat betreft diverse aspecten. “Het lijkt meer op Fallout 3, waarbij je ook levels omhoog gaat en waarbij je vervolgens moeilijkere dingen tegen zult komen, maar het is wel makkelijker om te overleven. We zijn meer richting het systeem van Fallout 3 gegaan. Je komt ook volledig willekeurige conversaties tegen. De manier van het vertellen van het verhaal is in Fallout 3 erg goed, die manier hebben we dan ook grotendeels meegenomen naar Skyrim.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  zelf lijkt skyrim me niet zo aantrekkelijk om te spelen door het gebied waaarin je loopt constant sneeuw en kale vlaktes nee dankje

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Geef mij maar fallout 4. Vond Oblivion wel ok, maar fallout 3 vond ik echt veel beter, sprak me meer aan, de hele setting en sfeer. Hoop dan ook dat ze snel een fallout 4 gaan maken 8)


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box