Bereid je voor op het gevecht met de trailer van Apex Legends Season 6 – Boosted

thumbnail

Respawn Entertainment heeft vandaag een geheel nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends Season 6 – Boosted waarin spelers kunnen zien wat er allemaal naar de Arena komt. Op 18 augustus kunnen spelers uit de voeten met de nieuwe Legend Rampart en dekkend vuur bieden met haar zware geschuttoren Sheila, allemaal vanuit haar ‘amped up cover’, of de blauwe sporen van de energierondes van Volt. Hammond Robotics is druk bezig sinds het laatste seizoen en spelers krijgen eindelijk een uitgebreide kijk op het Crafting-systeem en de veranderingen van de map, waardoor de gameplay van Apex Legends flink gaat veranderen.

De Apex Legends Season 6 – Boosted gameplay-trailer is hier beschikbaar op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2naQqabdVtE

Season 6 – Boosted verschijnt met meer dan 100 exclusieve items, waaronder skins voor wapens en Legends die spelers kunnen ontgrendelen met de Battle Pass van dit seizoen. Voor meer details en afbeeldingen over wat er op 18 augustus naar Season 6 komt, kun je de blog van Respawn hier bezoeken.

1 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x