Bekijk nu 15 minuten van de volgende Borderlands 3 Campaign Add-On

thumbnail

Bekijk nu 15 minuten aan gloednieuw gameplay-materiaal van Bounty of Blood – een rauw western verhaal vol wraak, verlossing en nieuwe gameplay features.

Zit je klaar om een uitgebreide blik te werpen op Bounty of Blood – de derde Campaign Add-On van Borderlands 3 – voor de release op 25 juni? Dan ben je hier aan het juiste adres, Vault Hunter! Je kunt al het spiksplinternieuwe beeldmateriaal (met de spoilers nauwkeurig verwijderd) hier bekijken.

Als je laatst Matt Cox – de creative director bij Gearbox – hebt gevolgd tijdens de meest recente aflevering van The Borderlands Show weet je al dat Bounty of Blood zich in een compleet nieuwe setting afspeelt: de ruwe woestijn-planeet Gehenna. Hier ontmoet jou Vault Hunter een compleet nieuwe cast aan personages, terwijl een onzichtbare verteller je avontuur becommentarieerd. Jouw missie? De premie claimen die boven de hoofden van de leden van The Devil Riders – een kwaadaardige roversbende die bezig is het kleine gehucht Vestige te terroriseren – hangt.

Onderweg kom je nieuwe gezichten tegen, zoals Rose – een warrior die bekwaam is met zowel het pistool als met een katana – en Juno – een doorgewinterde vechter met een ruig verleden. Jouw acties hebben een directe impact op Vestige en haar inwoners wanneer je helpt aan de wederopbouw van het stadje via story missions en Crew Challenges.

In Bounty of Blood staan ook een paar gameplay-toevoegingen centraal, zoals de aanpasbare JetBeast hoverbike die je helpt om de open vlaktes snel over te steken. Je komt ook vier gloednieuwe interactieve objecten tegen die je bijstaan in gevechten en verkenningen. Het Traitorweed, bijvoorbeeld, kan tijdelijk vijanden tot bondgenoten bekeren wanneer ze geraakt worden, terwijl de Breezerbloom jou Vault Hunter je naar grote hoogte kan lanceren om anders onbereikbare plekken te bereiken. Daarnaast zijn er natuurlijk veel nieuwe loot-objecten, waaronder een overvloed aan wapens in Westernstijl.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x