Bekijk de nieuwe features van Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023

thumbnail

NACON en Cyanide Studio presenteren met trots een nieuwe trailer met de eerste gameplaybeelden van Tour de France 2023. De nieuwste versie van de iconische wielrengame biedt diverse verbeteringen en uitbreidingen, inclusief de nieuwe game-mode “Downhill of the Moment”. Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam en Epic Games Store). Op dezelfde dag verschijnt Pro Cycling Manager 2023 voor pc (Steam).

Bekijk de “Downhill of the Moment” gameplay trailer van Tour de France 2023

Van Bilbao tot Parijs, houd het tempo hoog in Tour de France 2023

De officiële game van de Tour de France is terug. Tour de France 2023 nodigt spelers uit op hun virtuele fietsen te stappen voor deelname aan diverse grote races op de wielrenkalender – waaronder de Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours en Paris-Roubaix – en de spanning van elk evenement te beleven. In de game kunnen spelers zich in verschillende game-modes aansluiten bij één van de 27 World Tour- en Pro Tour-teams.

Verken alle nieuwe features van Tour de France 2023:

 • Naast de “Race of the Moment”, die was geïntroduceerd in de vorige versie, is een nieuwe uitdaging toegevoegd: de “Downhill of the Moment”. Deze nieuwe game-mode vindt volledig plaats op downhill-secties en vereist dus unieke strategieën. Spelers kunnen hun resultaten vergelijken met die van andere spelers van over de hele wereld.
 • Een realististischer ratings-systeem: de introductie van de Agility- en Medium Mountain-ratings kan leiden tot verrassende gebeurtenissen, zoals een terugval uit het peloton, en is ook van invloed op het pad dat de coureurs kiezen.
 • Meer strategische gameplay: spelers kunnen verschillende strategieën gebruiken, op basis van hun teamleden en hun statistieken
 • Nieuwe hesjes toegevoegd: “Super Combative” en “Best Team”, voor nog meer uitdaging.
 • Diverse technische verbeteringen: inclusief botsingen, AI-gedrag en het pad dat wielrenners nemen bij afdalingen.

Bekijk hier de Steam-pagina van Tour de France 2023

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx