Bekijk de gameplay van Tales of Symphonia Remastered in deze nieuwe trailer

thumbnail

Deze nieuwe trailer van Tales of Symphonia Remastered richt zich op de gameplayfuncties die spelers kunnen ontdekken wanneer ze beginnen aan hun zoektocht om de wereld te regenereren. De game lanceert op 17 februari 2023 op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en is compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In de game kunnen spelers de uitgestrekte vervallen wereld verkennen om Sylvarant te regenereren en tegelijkertijd Tethe’alla te redden. Daarbij zullen ze krachtige technieken en unison attacks met hun team kunnen gebruiken om machtige vijanden te verslaan. Naast de wapens en accessoires die in de wereld te vinden zijn, zal crafting het team ook in staat stellen om te regenereren en op de been te blijven, want ze zullen al hun kracht en vriendschap nodig hebben om te slagen in hun gevaarlijke zoektocht.

De strijd voor vrijheid en een betere wereld is volop bezig in Tales of Symphonia Remastered, een geremasterde versie van één van de meest geliefde Tales of-verhalen.

Voor meer informatie over Tales of Symphonia Remastered en andere producten van Bandai Namco Europe, ga naar: bandainamcoent.eu. Volg ons op Twitter: twitter.com/TalesofSeries

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  791
  28 dagen geleden

  Nog een remaster? Het was al uitgekomen voor PS3 en PC.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx