Bekijk de cinematische trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

thumbnail

NACON en Cyanide onthullen met plezier een cinematische trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood die spelers laat kennismaken met de wereld waarin de game zich afspeelt.

Bekijk hier de cinematische trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood:
https://youtu.be/zqaLljxo5fU

De video toont de diepgang en complexiteit van het verhaal dat de held beleeft, en ook de agressieve manieren waarop mensen de natuur uitbuiten.

Cahal heeft één doel voor ogen: zijn dochter redden. Maar om daarin te slagen moet hij het opnemen tegen de dreiging van een corrupte organisatie die de wereld vergiftigt: Endron, een petroleum producerend dochterbedrijf van de megacorporatie Pentex.

Omdat Cahal in een wolf kan veranderen, ziet hij dingen die voor gewone stervelingen verborgen blijven, waardoor hij de ware, corrupte aard van Endron en zijn vernietigende operaties kan onthullen. Geconfronteerd met de vernietiging van de natuur, die schuilgaat achter de hypocrisie van een ‘greenwashing’-reclamecampagne, transformeert de woede in Cahal – één van de belangrijkste mechanics in de game – hem in een weerwolf zodat hij de strijd kan aangaan met de corrumperende bovennatuurlijke krachten.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-versie van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige pad naar verlossing te bewandelen. Cahal zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Kijk op 7 juli naar NACON CONNECT voor de eerste gameplay-trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x