Battlestations: Midway gameplay in beeld

thumbnail

Battlestations: Midway volgt het verhaal van een rekruut uit de Navy, Henry Walker, die een missie krijgt in de tragedie rondom Pearl Harbor. Het verhaal is nog niet 100% uitgelicht, maar de titel heeft wel een release datum gekregen voor de PC en Xbox 360. Op 30 januari mogen we de titel namelijk verwachten in Amerika. De Europese release zal naar alle waarschijnlijkheid kort daarna volgen.

Eidos belooft, zoals elke ontwikkelaar, dat er revolutionaire gameplay in deze titel verwerkt zal worden. De ontwikkelaar wil op deze manier ons de zoveelste kans geven om een echte slag zo echt mogelijk mee te maken. Tevens is ons een heleboel vijanden in één keer beloofd, het zou volgens Eidos gaan om ‘’dozens,’’ dozijnen vijanden die je stuk voor stuk dient uit te schakelen. Je kunt spelen als een piloot, een schutter, maar ook een onderzeeboot kapitein en een kapitein van een vliegdekschip. Er wordt ook een mogelijkheid ontwikkeld waarbij de gamer kan switchen tussen de verschillende manschappen, iets wat wij al eens hebben gezien in Battlefield: Modern Combat voor o.a. de Xbox 360. Maar Eidos zou Eidos niet zijn als het alleen bleef bij deze leuke features, en daarom is er natuurlijk meer verwerkt in de game. Dat mogen we binnenkort gaan bekijken. Inmiddels kunnen we echter wel al enige indruk vellen met de onderstaande trailer die is verschenen:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box