Battlefield: 1943 voor de PC uitgesteld

thumbnail

Battlefield: 1943 is een groot succes op Xbox Live Arcade en Playstation Network. Zelfs de uitgever, Electronic Arts, had niet verwacht dat het zo’n succes zou zijn en moest al na een paar uur meer servers opzetten. Veel PC gamers kijken uit naar 1943 voor de PC want het is een spirituele remake van Battlefield: 1942. De PC versie zou later uitkomen. Vandaag meldt de producent van Battlefield: 1943, Gordan Van Dyke, in een interview dat zij nog langer moeten wachten. Battlefield: 1943 is verschoven van september 2009 naar het eerste kwartaal van 2010.

Gordan: “Wij hebben nog geen Frostbite (DICE’s game engine) project op de PC uitgebracht dus we hadden geen start fundament toen we aan het PC project begonnen. Er zijn ook veel verschillende en unieke uitdagingen die de PC ons biedt waardoor we het spel hebben verzet naar vroeg volgend jaar. Dingen zoals DirectX 9 en 10, grotere aantal spelers (tot 32 spelers), een brede randapparatuur ondersteuning etc. Het was en is dus zeker de goede beslissing om het spel uit te brengen wanneer dat spel kwalitatief dik in orde is”.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Lekker, moeten we nog langer wachten totdat we mods kunnen maken o.0

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  heb um toch al op de xbox, moet zeggen dat ik het eigenlijk niet meer spel..


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box