BattleCore Arena is nu beschikbaar in Early Access

thumbnail

BattleCore Arena, een free-to-play competitieve platform shooter, is beschikbaar in Early Access op pc via Ubisoft Connect, de Epic Games Store en Steam. Om dit te vieren, ontgrendelen spelers die de game tussen 6 en 13 juni spelen automatisch een exclusieve “First Wave”-banner, als officiële early adopter van de game.

Spelers spelen als een bolvormige Core en betreden zo maps met meerdere niveaus. Ze boksen het op tegen zwaartekracht terwijl ze rollen, rennen, springen en dubbelspringen om hun tegenstanders te slim af te zijn met op natuurkunde gebaseerde bewegingen. Spelers gebruiken een veelzijdig arsenaal van wapens en voordelen om vrienden te helpen of tegenstanders uit het spel te schieten (of zelf eruit geschoten te worden).

BattleCore Arena is een PvP-game met competitieve game modi, waaronder Backup, een 3v3-team deathmatch; Q-Ball, waarin het bezit van de gelijknamige Core de weg naar de overwinning is; en Free-for-all, een snelle manier om je solo-vaardigheden te testen of op te warmen voordat je de ladder beklimt in ranked matches. Spelers kunnen hun Core aanpassen met cosmetische opties voor armor, lichten, banners, eliminatie-explosies en meer, zodat ze hun stijl kunnen laten zien terwijl ze door de arena’s zoeven.

De Early Access-periode bevat nieuwe seizoenen met veel nieuwe content, zoals nieuwe arena’s, uitrusting, game modi en cosmetica. Daarnaast gaat het team in gesprek met de spelers om nieuwe functies in de game toe te voegen. De filosofie is om de game samen met de community op te bouwen. Elk seizoen spelen spelers met een nieuwe Season Pass exclusieve seizoenscosmetica vrij, zoals Core skins, armor skins, eliminatie-explosies, banners en meer.

De game werd oorspronkelijk ontwikkeld door een team van drie ontwikkelaars en werd opgemerkt door Ubisoft nadat de game de eerste prijs had gewonnen op een videogamefestival in Bordeaux. Het was een kwestie van tijd voordat dit oorspronkelijke team zich aansloot bij Ubisoft Bordeaux om het nieuwe BattleCore Arena-team te vormen en het volledige potentieel van het project ten volle te benutten. Ga voor het laatste nieuws over BattleCore Arena naar news.ubisoft.com

BattleCore Arena is nu beschikbaar in Early Access voor Windows pc via de Epic Games Store, Steam en Ubisoft Connect, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx