Batman: Arkham VR komt naar HTC Vive en Oculus Rift

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag aan dat Batman: Arkham VR vanaf 25 april beschikbaar komt voor HTC VIVE en Oculus Rift. Rocksteady Studios’ Batman: Arkham VR, momenteel beschikbaar voor PlayStation VR, is een goed verkopende game en is genomineerd voor een BAFTA award. Deze virtual reality ervaring speelt zich af in de veel geprezen Batman: Arkham reeks en is gebaseerd op de belangrijkste DC Batman licentie.

Batman: Arkham VR is de eerste virtual reality beleving waarmee spelers in het universum van de Dark Knight duiken als nooit te voren. PC spelers met HTC Vive en Oculus Rift hardware krijgen nu de kans om Gotham City te ervaren door de ogen van ‘s werelds beste detective en zich onder te dompelen in een spannend Batman: Arkham mysterie. Spelers betreden een virtuele wereld waar zij moeten denken als Batman en zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt.

“Batman naar VR brengen was een zeer lonende ervaring voor ons bij Rocksteady. The Dark Knight is altijd een geweldig personage om mee te werken vanwege zijn psychologische diepte. Daarom was het heel bijzonder om VR te gebruiken om zijn karakter nog verder uit te diepen dan ooit te voren” aldus Sefton Hill, Creative Director, Rocksteady Studios. “We zijn blij dat PC spelers nu eindelijk zelf de cape kunnen dragen en de rol van ‘s werelds beste detective op zich kunnen nemen in de HTC Vive en Oculus Rift versies.”

Batman: Arkham VR ondersteunt zowel de Oculus Touch en Vive controllers en heeft een volledige gamepad support op PC, waaronder de PS4 Dual Shock 4 Controller, Xbox One Controller en de Steam Controller.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box