Batman: Arkham VR aangekondigd

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman: Arkham VR aan, de eerste virtual reality ervaring die ervoor zorgt dat fans Batman kunnen zijn als nooit tevoren. Batman: Arkham VR, ontwikkeld door Rocksteady Studios, de makers van de veelgeprezen Batman: Arkham trilogie, is gebaseerd op DC’s Batman licenties en exclusief verkrijgbaar voor het PlayStation 4 computer entertainment systeem met PlayStation VR in oktober 2016.

Batman: Arkham VR dompelt de spelers onder in het universum van de Dark Knight als ze Gotham City ervaren door de ogen van ’s werelds beste detective. Spelers duiken diep in een gloednieuw Batman: Arkham mysterie: zij die deze virtuele wereld binnen gaan moeten denken als Batman en zijn legendarische gadgets gebruiken om het mysterie te ontrafelen dat de levens van zijn bondgenoten bedreigt.

“Virtual reality innoveert de game- en entertainment branche. Het is dan ook ontzettend spannend dat ons geweldige team bij Rocksteady Studios in dit nieuwe storytelling medium duikt met de Batman™ Arkham franchise,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Rocksteady is een van de beste op gebied van creëren van verhaal gedreven content en Batman™: Arkham VR brengt een ongelooflijke ervaring die niemand zich een aantal jaar geleden had kunnen voorstellen.”

“Rocksteady is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de spelers te betrekken in de wereld die we creëren en Batman: Arkham VR geeft aan hoe we gebruik maken van de nieuwste technologie om dit te realiseren,” aldus Sefton Hil, Game Director, Rocksteady Studios. “Het team is toegewijd om een Batman ervaring te leveren die trouw blijft aan het personage en biedt spelers de mogelijkheid om zich volledig onder te dompelen in de rol van ’s werelds beste detective.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box