Backwards compatibiliteit PS3 motion controller ‘aannemelijk’

thumbnail

Wie weet zal het binnenkort mogelijk zijn om je favoriete games via de motion controller voor de PlayStation 3 te spelen op je console. Via de CNBC laat Jack Tretton, president en CEO van Sony Computer Entertainment Amerika namelijk een en ander weten over de motion technologie. “Ik kan me niet voorstellen dat je God of War 3 zou spelen met een Wii controller, maar de Sony motion controller kan het duidelijk aan, en nog meer.”

De man gaat verder en sluit zelfs backwards compatibility niet uit: “Ik denk dat onze motion conroller gebruikt kan worden in combinatie met elke game dat op het systeem verschenen is, en we werken dan ook aan elke game.” De man krijgt vervolgens direct de vraag voorgeschoteld over eventuele backwards compatibiliteit van de apparatuur: “Ik denk dat het absoluut aannemelijk is.” Ook werd nog even gesproken over de prijs van de PS3: “Ik denk dat iedereen wil dat de console voor niets weggegeven zou worden. We doen alles om de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Maar denk er wel aan, dat het goedkoopste niet altijd het succesvolst is. Het is wat je krijgt voor je Dollar.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  als het goed werkt is het wel vet call of duty lijkt me wel vet maar dan moet het wel goed werken en dat kost veel geld denk ik

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik herhaal de woorden van Azzwanker: “IK WIL EEN NORMALE CONTROLLER” Al dat gezwaai voor de tv boeit me niet. :weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  lol natal is idd ftw maar de ps3 heeft nog altijd de beste line-up met games VIND IK. 😀 en lekker met een normale controller.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Als je inderdaad naar de Pers kijkt. Natal FTW en SONY’s verbeterde Wiimote zit niemand op te wachten

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  😮 Ik wil een normale controller ….. dat wii gedoe hoeft van mij niet. De next gen cosoles zullen voor mij bepalend zijn. Wie de meest normale controller en games heeft koop ik.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx