Atlus komt met Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica

thumbnail

ATLUS onthulde gisteravond drie nieuwe games die onderweg zijn naar Xbox en Windows. Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica zijn bij de lancering ook verkrijgbaar via Xbox Game Pass. Bekijk hieronder de officiële announcement trailers die gisteren tijdens de Xbox Games Showcase werden onthuld.

Persona 5 Tactica (verschijnt 17 november 2023): Na een opmerkelijk incident belanden de Phantom Thieves in een bizarre dimensie waarvan de inwoners gebukt gaan onder tirannieke onderdrukking. Wanneer ze zijn omsingeld door de militaire groepering genaamd Legionnaires, worden ze gered door de mysterieuze revolutionair genaamd Erina, die hen vervolgens vraagt haar te helpen. Wat gaat er schuil achter Erina en de aantrekkelijke beloning die ze de Phantom Thieves in het vooruitzicht stelt?

Overwin je vijanden met machtige Persona’s en wapens, en veeg ze met stijl aan de kant in deze verfrissende tactische RPG die een nieuwe draai geeft aan de bekroonde Personage 5-game.

Persona 3 Reload (verwachte release begin 2024): Stap in de schoenen van een uitwisselingsstudent die een onverwacht lot wacht wanneer die het ‘verborgen’ uur tussen de ene en de volgende dag betreedt. Wek een geweldige kracht en maak jacht op de mysteriën van Tartarus, vecht voor je vrienden, en zorg dat je voor altijd in hun herinneringen voortleeft.

Speel de game als nooit eerder met een vernieuwd vechtsysteem, baanbrekende graphics en gameplay, verbeterde audio met gloednieuwe Engelse voice-overs, en veel meer. Duik in het duisterste uur en put kracht uit de dieptes van je hart!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx