Assassin’s Creed Memories neemt je mee op een reis door de tijd

thumbnail

GREE, Ubisoft en PlayNext kondigen vandaag Assassin’s Creed Memories aan; een nieuwe free-to-play mobiele game die binnenkort verkrijgbaar is voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Deze unieke game mixt kaartgevechten, RPG- en stategie-elementen, om je te introduceren aan Abstergo Entertainments nieuwe mobiele Animus. Je reist door de tijd om een machtige guild op te zetten, beroemde bondgenoten te recruteren en vijandige spelers te verslaan. Assassin’s Creed Memories is later deze zomer wereldwijd verkrijgbaar.

“Het kaartgevechten-genre is enorm populair over de hele wereld en GREE en PlayNext hebben zichzelf bewezen met dat soort games. Met zulke expertise geloven we echt dat ze een geweldige nieuwe manier introduceren, om het uitgebreide Assassin’s Creed universum naar je mobiele apparaten te brengen,” Aldus Jean Michel Detoc, Managing Director bij Ubisoft Mobile Division.

In Assassin’s Creed Memories beleef je bekende tijdperiodes, zoals koloniaal Amerika of Italië tijdens de renaissance. De game en introduceert ook een aantal nieuwe periodes. De game heeft een diepe en uitdagende singleplayer-ervaring, evenals multiplayer met gevechten voor maar liefst 20 tegen 20 spelers. Met een nadruk op aanpassingsmogelijkheiden en strategie, bouw je jouw eigen unieke ervaring door te beslissen wat voor Assasins je wilt en welke bondgenoten je het liefst aan jouw zijde hebt.

“We zijn erg blij om onze expertise in mobiele games te mogen toepassen met een erkend merk als Assassin’s Creed, en om te mogen werken met een bedrijf dat zo veel betekent in de gaming-wereld,” legt Eiji Araki, Vice President van Social Games GREE, uit. “Het kaartgevechten-genre gaat over jezelf ontwikkelen en grote helden trainen. Deze franchise heeft een paar van de grootste helden in gaming voortgebracht.”

“We houden erg van het maken van geweldige ervaringen voor mobiele spelers. We hebben alles dat we hebben geleerd en al onze successen met games uit het verleden toegepast op Assassin’s Creed Memories,” aldus JT Nguyen, Chier Operating Officer bij PlayNext, Inc. “We willen de schoonheid en spanning van Assassin’s Creed vastleggen in een totaal nieuwe ervaring voor mobiele gamers.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box