Assassin’s Creed III breekt nu al pre-order record

thumbnail

Ubisoft maakt vandaag bekend dat Assassin’s Creed III goed op weg is om het record te breken van de game met de meeste pre-orders in de geschiedenis van Ubisoft Noord-Amerika.

In de drie weken dat Assassin’s Creed III beschikbaar is als pre-order, heeft de game al geschiedenis geschreven. De game heeft nu al meer pre-orders dan alle voorafgaande delen uit de Assassin’s Creed reeks. Zo heeft Assassin’s Creed III nu zelfs al 10 keer meer pre-orders in de Verenigde Staten dan Assassin’s Creed Revelations in dezelfde periode. Daarnaast heeft hij al meer pre-orders dan Assassin’s Creed Brotherhood in de complete periode waarin de game te pre-orderen was. Als de pre-orders voor Assassin’s Creed III zo doorgaan, zal rond de E3 in juni het huidige pre-order record van Assassin’s Creed Brotherhood gebroken worden.

“Ook in de Benelux zien wij in dit vroege stadium dat de fans hun pre-orders al plaatsen. En dit terwijl de pre-order campagne volgende week pas goed van start gaat!”, aldus Marcel Keij, Marketing Directeur Ubisoft Benelux.

In Nederland is de pre-order deze week van start gegaan en ook hier lijkt het er op dat records zullen worden gebroken. Zo is de game momenteel te pre-orderen bij onder andere GameMania, Bol.com en Bart Smit.

Assassin’s Creed III is vanaf 31 oktober a.s. beschikbaar op Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC. Het spel wordt ontwikkeld door de het zeer ervaren Assassin’s Creed team van Ubisoft Montreal met de steun van andere Ubisoft studio’s.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Dat vind ik nou ook Yellow. Ik moet altijd lachen om berichten die zonder getallen worden gebacked. Zelfde geval met dat Journey is bestverkopende spel op SEN. Zonder getallen zijn dat echt de verhalen voor gebrainwashte mensen die niet verder kijken dan hun neus lang is.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Hoe zou dat toch komen? :weird: Iets met Independence Oorlog?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Wel nice, maar je hebt niets aan dit nieuws zonder aantallen Ubisoft.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx