2K Play’s Nickelodeon Dance komt eraan

thumbnail

2K Play en Nickelodeon maken bekend dat Nickelodeon Dance voor de Wii en de Xbox360® Kinect in de winkels liggen. Het is de eerste kinderdans game die voorzien is van personages en muziek uit de populaire preschool series Dora, Go Diego Go!, de Backyardigans en The Fresh Beat Band.

“Nickelodeon Dance zorgt er gegarandeerd voor dat iedereen in de familie meedanst en zingt met hun favoriete Nickelodeon-vriendjes,’’ aldus Steve Lux, vice-voorzitter van business development voor 2K Play.

‘’Met dit nieuwe spel van 2K Play komen de favoriete Nickelodeon preschoolseries helemaal tot leven,’’ aldus Sherice Torres, Senior Vice President, Nickelodeon DVD, DTO, en Video Games. “Kinderen en families kunnen samen met hun favoriete personages op avontuur gaan in een nieuwe interactieve wereld die stimuleert tot actief spelen en die de sociale en cognitieve ontwikkeling bevordert. ‘’

Nickelodeon Dance voor de Wii en de Xbox360® Kinect maakt de weg vrij voor groot en klein om te twisten, te swingen en te shaken op 30 bekende liedjes uitgevoerd door de Nickelodeon personages, inclusief ‘Dancing in the Street’, ’We Got the Beat’, ’We Did It!’, ’Al Rescate’, ’Here We Go!’ en nog vele andere songs. Het spel bevat dansoefeningen, ontwikkeld in samenwerking met een Emmy® erkende kinderchoreograaf, en speciale oefenroutines die lichamelijke inspanning vereisen.

Nickelodeon Dance voor de Wii en Xbox360 Kinect is beoordeeld door PEGI voor kinderen vanaf 3 jaar. Nickelodeon Dance is ontwikkeld door High Voltage Software, Inc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx